Κέρδισε ένα κορυφαίο κράνος AGV K1

Πάρε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό των Papastavrou Shops με δώρο το υψηλών προδιαγραφών κράνος Κ1 της AGV. Δες πόσο εύκολα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

Στα Papastavrou Shops η ασφάλεια του αναβάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα και το αποδεικνύουν έμπρακτα χαρίζοντας ένα κράνος AGV K1 στον μεγάλο τυχερό νικητή του διαγωνισμού. Αν θέλεις κι εσύ να το διεκδικήσεις το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο www.papastavroushops.gr και να εγγραφείς στο Newsletter. Έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος, αφού όχι μόνο παίρνεις μέρος στην κλήρωση, αλλά θα μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές των Papastavrou Shops. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, ενώ το όνομα του μεγάλου νικητή θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου.

Το K1 της AGV είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες και μεταφέρει την τεχνολογία της Ιταλικής φίρμας από τις πίστες στον δρόμο. Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό και έχει δοθεί έμφαση στις μαζεμένες διαστάσεις και την υψηλή αεροδυναμική απόδοση. Διαθέτει συνολικά 5 ρυθμιζόμενους αεραγωγούς που φροντίζουν για τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, με τον κεντρικό να προέρχεται απευθείας από το αγωνιστικό κράνος Pista GP R της AGV. Είναι εφοδιασμένο με αντιχαρακτική ζελατίνα που προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο, ενώ η εσωτερική επένδυση Dry-Comfort προσφέρει άνεση σε όλες τις συνθήκες.

Μάθε τα πάντα για το AGV K1 με ένα κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλλιρόης 30, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 2109249350
Φαξ: 2109249351
Email: info@papastavroushops.gr
www.papastavroushops.gr
Facebook Page