Keeway RKF 125: Με τεχνολογία τριών μπουζί στον κύλινδρο

Keeway RKF 125: Με τεχνολογία τριών μπουζί στον κύλινδρο

H Keeway RKF αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στα 125 κυβικά, με την μορφή μίας sport naked μοτοσυκλέτας για νέους αναβάτες και όχι μόνο, που συμπληρώνει ιδανικά το συνδυασμό απόλαυση και καθημερινή μετακίνηση.

Στην αποστολή για ελκυστική εμφάνιση, αξιόλογη οδηγική συμπεριφορά, μοντέρνα τεχνολογία αλλά και προσιτή τιμή, η Keeway εισέρχεται στην σημαντική αγορά των μικρών μοτοσυκλετών με το νέο naked μοντέλο της  RKF 125.

Στην καρδιά της νέας μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας κινητήρας 125 κ.εκ. με απόδοση 12,6 ίππων στις 9.500 σ.α.λ. και 1 Kg-m ροπής στις 7.500 σαλ., καθιστώντας το μοντέλο φυσικά κατάλληλο για ιδιοκτήτες Α1 διπλώματος και όχι μόνο.  Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος, 4βάλβιδος και μονοκύλινδρος, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και φέρει 3 μπουζί, για βελτιστοποίηση της καύσης, αύξηση της απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


To πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο, σωληνωτής κατασκευής και συνεργάζεται με αναρτήσεις αιχμής: Μιλάμε για ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ πίσω συναντάμε μονό αμορτισέρ. Στα φρένα, δύο δίσκοι 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, λειτουργούν σε σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή κατανομή της δύναμης πέδησης σε έκτακτη ανάγκη. Τους τροχούς των 17 ιντσών ντύνουν ελαστικά διαστάσεων 100/80-17 και 130/70-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το βάρος της μοτοσυκλέτας που ανακοινώνεται (κενό), ανέρχεται στα 137 κιλά.

Την μοντέρνα εικόνα του RKF 125 συμπληρώνει ιδανικά ο LED εμπρός προβολέας. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός και απεικονίζει ταχύμετρο, στροφόμετρο και μια πληθώρα άλλων ενδείξεων. Για το 2021, το μοντέλο αποκτά νέα γραφικά και φρεσκάρισμα στην αισθητική του, ενώ διατίθεται με μια νέα απόχρωση την Flash Green, η οποία είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη έκταση.
 
 Τιμή: 3.250 ευρώ


3-spark σχεδίαση κινητήρα για οικονομία και απόδοση
Ανεστραμμένο πιρούνι για σίγουρο πάτημα
σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για μεγαλύτερη ασφάλεια
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »