K-CARE WarrantyPlus

Kawasaki: Επέκταση εγγύησης για να μη σε νοιάζει τίποτα

Δες τώρα πως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για δυο χρόνια ακόμα με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της Kawasaki.

Η αγορά μιας μοτοσυκλέτας Kawasaki είναι σοβαρή επένδυση και είναι λογικό να θέλεις να είσαι καλυμμένος και να μπορείς να απολαμβάνεις απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για πολλά χρόνια.  Προκειμένου να δώσεις μεγαλύτερη αξία στην επένδυσή σου, η Kawasaki προσφέρει 2 χρόνια επέκταση εγγύησης με το πρόγραμμα K-CARE WarrantyPlus. Η επέκταση ξεκινάει αυτόματα με τη λήξη της αρχικής εργοστασιακής εγγύησης χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από πλευράς σας.

Σε περίπτωση που παρουσιαστή κάποια αστοχία υλικού λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, η Kawasaki αναλαμβάνει να την επισκευή ή την αντικατάστασή του χωρίς κανένα κόστος, αφού δεν επιβαρύνεστε ούτε για την εργασία, ούτε για τα ανταλλακτικά. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς όχι μόνο γλιτώνετε από τα έξοδα μιας επισκευής που το κόστος της ενδέχεται να ξεπερνά τη συνολική αξία της επέκτασης, αλλά ταυτόχρονα αυξάνετε τη μεταπωλητική αξία της μοτοσυκλέτας, αφού η κάλυψη μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, όταν αποφασίσετε να την πουλήσετε.



Το πρόγραμμα K-CARE σας παρέχει κάλυψη σε όλη την Ευρώπη για να μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς ενδοιασμούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να επωφεληθείτε από την επέκταση της εγγύησης κατά 2 χρόνια, είναι να ζητήσετε από κάποιον επίσημο έμπορο να συμπληρώσει το έντυπο της αίτησης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης.

Κόστος προγράμματος K-Care Warranty Plus
  • Scooter & Μοτοσυκλέτες έως και 200 κ.ε.: 174 ευρώ
  • Μοτοσυκλέτες έως 810 κ.ε.: 248 ευρώ
  • Μοτοσυκλέτες άνω των 810 κ.ε.: 310 ευρώ
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.kawasaki.gr

  • Καραμπάσης Λευτέρης

    Καλημέρα εντόπιση μου κάνει.Μιας και αναφέρεστε στα ποίο δυνατά scouter της αγοράς.Την παραβλέψει σας για τό ποίο δυνατο scouter πού είναι το cp 850.Ελπιζω όχι σκόπιμα.

     
    • Mototriti

      Απάντηση: Τα συγκεκριμένα scooter της Gilera και της Aprilia δεν είναι διαθέσιμα ως καινούργια πλέον στην αγορά. Εξου και ο λόγος που δεν συμπεριλήφθηκαν.