Φωτογραφίες από την... επίμαχη αγγελία

Φωτογραφίες από την... επίμαχη αγγελία

Φωτογραφίες από την... επίμαχη αγγελία

Κάποιος «έξυπνος» πουλά CBR για...60.000 ευρώ

Μάλιστα δηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα είναι αυθεντική Ferrari και βγάζει 500 άλογα! Δείτε αυτή την πραγματικά εξωφρενική ιστορία…

ΟΚ, ας το παραδεχθούμε: Ορισμένες αγγελίες μεταχειρισμένων οχημάτων είναι πραγματικά εξωφρενικές. Για να μην χρησιμοποιήσουμε δε, και άλλες λέξεις. Μία από αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν είναι ξεκάθαρα η μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας, η οποία βρέθηκε για πώληση στο διαδίκτυο από έναν ιδιοκτήτη στο Dubai ο οποίος θέλει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα Honda CBR1000RR, της γενιάς 2012-2014, βαμμένο σε Ferrari κόκκινο χρώμα, με μία aftermarket εξάτμιση και κίτρινο χρώμα στις δαγκάνες των φρένων και σε άλλες λεπτομέρειες. Ακόμα, διακρίνουμε κάποια carbon κομμάτια πάνω στην μοτοσυκλέτα όπως στα φτερά εμπρός και πίσω.

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας αυτής δηλώνει ότι πρόκειται για μια μοναδική δημιουργία της Ferrari, ενώ μάλιστα έχει προβεί στην δημιουργία μιας… ταμπέλας αριθμού πλαισίου με την ονομασία της Ferrari και έναν «Ιταλικό» αριθμό! Ακόμα, δηλώνεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αποδίδει «400 με 500 ίππους». Ναι, βέβαια.

Πόσα χρήματα ζητά για αυτή τη δημιουργία ο ιδιοκτήτης; Ούτε λίγο ούτε πολύ, 60 χιλιάδες ευρώ! Θαρραλέος…