Κάνε το Yamaha XSR700 σου αγνώριστο!

Ποια είναι τα καλύτερα αξεσουάρ για να στολίσεις το Yamaha XSR700 σου και να το κάνεις την ομορφότερη μοτοσυκλέτα της παρέας; Δες εδώ περισσότερα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το Yamaha XSR700 είναι μια μοτοσυκλέτα με ρετρό χαρακτήρα, κλασική εμφάνιση αλλά μοντέρνες επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά. Η πλατφόρμα του, που έλκει στοιχεία από το ανέκαθεν συναρπαστικό MT-07, υπόσχεται απολαυστική οδήγηση με σπορ χαρακτήρα, αλλά και ευκολία οδήγησης στις καθημερινές μετακινήσεις. Αν όμως θέλεις να κάνεις την «κούκλα» σου ακόμα πιο ιδιαίτερη, τι κάνεις; Μια σειρά αξεσουάρ μπορεί να είναι η απάντηση!

Η Barracuda Moto, γνωστή για τα κορυφαία αξεσουάρ της, προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για το Yamaha XSR700. Εξόπλισε την μοτοσυκλέτα σου με εμφανισιακές αλλά και πρακτικές αναβαθμίσεις, όπως μανιτάρια και καλύμματα πλαισίου, βάση πινακίδας, νέα ζελατίνα και αεραγωγούς, νέες μανέτες αλλά και numberplate, που θα της δώσουν μια νέα στυλιστική πνοή.


Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα universal αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, στα οποία περιλαμβάνονται LED φλας, καθρέφτες απλοί και bar-end, γκριπ, τιμόνια και αντίβαρα, βάσεις κινητού τηλεφώνου, ακόμα και paddock stand!

Επέλεξε τα αξεσουάρ της Barracuda, εξόπλισε με αυτά την μοτοσυκλέτα σου και κάνε την μοναδική στα δικά σου γούστα! Μπορείς να δεις από κοντά τα προϊόντα της Barracuda και άλλων κορυφαίων εταιρειών με μία επίσκεψη στο Moto Discovery.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
Τηλ: 210 2028898
Email: info@moto-discovery.com
www.barracudamoto.gr