Τα σχέδια που κατοχυρώθηκαν για το KYMCO SuperNEX.

Τα σχέδια που κατοχυρώθηκαν για το KYMCO SuperNEX.

KYMCO: Πατέντες παραγωγής του SuperNEX

Σχέδια κατέθεσε η KYMCO που πιθανότατα αφορούν την έκδοση παραγωγής της SuperNEX, που είχαμε δει στην EICMA φέτος. Δείτε περισσότερα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Θυμάστε το KYMCO SuperNEX; Όλος ο πλανήτης το θυμάται, και όχι τυχαία: Μια άκρως εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη supersport και ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, από την KYMCO. Να λοιπόν που η εταιρεία προχωρά το project, καταθέτοντας σχέδια για κατοχύρωση.

Αποκαλύπτεται λοιπόν, ότι η KYMCO έχει πάρει στα σοβαρά το Super NEX και μιας και άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο, το προετοιμάζει για παραγωγή. Ωστόσο, η πατέντα αποκαλύπτει και κάτι άλλο, το οποίο φαίνεται «στην λεπτομέρεια»: Δεν θα έχουμε μόνο ένα «ντυμένο» SuperNEX, αλλά πιθανότατα και ένα γυμνό!

Δείτε το σχέδιο με την πλαϊνή όψη. Στη θέση οδήγησης, δεν φαίνονται κλιπ-όν, αλλά τιμόνι και μάλιστα τοποθετημένο σε καβαλέτα! Η τοποθέτηση του τιμονιού σε αυτό το σχέδιο μαρτυρά ότι μια naked μοτοσυκλέτα στην ίδια βάση, είναι πολύ πιθανή μιας και ένα SuperNEX με το πλήρες fairing δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί με τιμόνι. Δείτε πόσο κοντά είναι οι καθρέφτες στην μπάρα!

Από εμπορικής άποψης, η παρουσίαση ενός sport και ενός naked μοντέλου μαζί, τα οποία έχουν την ίδια πλατφόρμα, έχει λογική καθώς είναι μια συνήθης επιλογή, που παράλληλα μειώνει το κόστος ανάπτυξης. Στην EICMA, η KYMCO είχε δηλώσει ότι το ηλεκτρικό SuperNEX μπορεί να πιάσει τα 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 249 χλμ/ώρα! Για να δούμε… θα το δούμε;