KYMCO AK550: Νέα επετειακή έκδοση

Μια εορταστική βερσιόν σε περιορισμένα κομμάτια, του κορυφαίου μοντέλου της KYMCO για…μερακλήδες! Τρέξτε να προλάβετε…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σας αρέσει ιδιαίτερα το KYMCO AK550; Και σε εμάς… και στον μισό πλανήτη μπορούμε να πούμε. Λογικό, καθώς το μοντέλο της KYMCO πέτυχε την διείσδυση σε μια απαιτητική κατηγορία κερδίζοντας και φανατικούς θαυμαστές. Τώρα, εν όψει των εορτασμών των 55 χρόνων της, η εταιρεία δημιούργησε και θα διαθέσει μια σπέσιαλ, περιορισμένη έκδοση του στην αγορά.

Πρόκειται για την ΑΚ 550 Limited Edition 55th Anniversary, που θα κατασκευαστεί σε 550 αριθμημένα κομμάτια. Οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές: Κάθε κομμάτι της έκδοσης θα έχει μια αριθμημένη πλάκα στο τιμόνι, ενώ θα φέρει νέες μανέτες, καπάκια υγρών φρένων και άλλες λεπτομέρειες από αλουμίνιο, ενώ θα διατεθεί σε 2 χρωματα: Burgundy Red και Metallic Black, τα οποία βέβαια θα έχουν τα απαραίτητα, μοναδικά αυτοκόλλητα για την έκδοση.

Παράλληλα, το scooter θα εξοπλίζεται με αμορτισέρ Ohlins στον βασικό εξοπλισμό, ενώ όποιος θέλει, θα μπορεί να το αποκτήσει με την εξάτμιση της Akrapovic. Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για διαθεσιμότητα της έκδοσης στην Ελλάδα, αν όμως ενδιαφέρεστε, θα λέγαμε να μην χάσετε χρόνο και να επικοινωνήσετε αμέσως με την αντιπροσωπεία…