ΚΤΜ S.E.E.: Θα συμμετάσχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2022

ΚΤΜ S.E.E.: Θα συμμετάσχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2022

ΚΤΜ S.E.E.: Θα συμμετάσχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2022

Mε ανακοίνωση της στα κοινωνικά δίκτυα, η KTM S.E.E. Team Hellas ανακοίνωσε ότι θα έχει παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας για το 2022.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Παρουσία στα ελληνικά πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας για τους «πορτοκαλί»

Mε ανακοίνωση της στα κοινωνικά δίκτυα, η KTM S.E.E. Team Hellas ανακοίνωσε ότι θα έχει παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας για το 2022. Η παρουσία της εταιρείας στα πρωταθλήματα δεν θα είναι με επίσημες αγωνιστικές ομάδες, αλλά με ειδικό κλιμάκιο τεχνικής υποστήριξης, των συμμετεχόντων με μοτοσυκλέτες KTM, Husqvarna και GASGAS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η επίσημη ανακοίνωση της KTM S.E.E.

Με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την παρουσία μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2022.

Εμμένουμε στην απόφαση μας να μην έχουμε επίσημες αγωνιστικές ομάδες ωστόσο σεβόμενοι τους φίλους και αγωνιζόμενους με μοτοσυκλέτες KTM-HUSQVARNA-GASGAS θα είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες τους όπως έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ειδικό κλιμάκιο service point και διάθεση ανταλλακτικών

Θα υπάρχει ειδικό κλιμάκιο που θα στήσει service point για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα motocross και enduro. Εκτός από τους τεχνικούς της εταιρίας θα υπάρχει ειδικός αναρτήσεων αλλά και ανταλλακτικά διαθέσιμα με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες.

Συνέχεια του άρθρου >>>