Το KTM E-Speed

KTM: Πότε είναι ώρα για...ηλεκτρικό scooter;

Με τις εξελίξεις να τρέχουν στην παγκόσμια σκηνή της μοτοσυκλέτας, οι πληροφορίες για νέο KTM ηλεκτρικό scooter έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η KTM δεν έχει κρύψει την πρόθεσή της να ασχοληθεί και με την ηλεκτροκίνηση στο εγγύς μέλλον: ¶λλωστε, η Bajaj, ο κύριος συνεργάτης της, ήδη παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Chetak, με ευρωπαϊκό αέρα και ξεκάθαρες premium νότες.

Μέσα σε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολουθούν την EICMA, οι πληροφορίες για ηλεκτρικό scooter από την KTM εμφανίστηκαν  πάλι. Η Αυστριακή εταιρεία, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, θα συνεργαστεί ξανά με την Bajaj με στόχο την δημιουργία του νέου scooter, το οποίο θα βασιστεί στο Chetak όσον αφορά την πλατφόρμα του.
Φυσικά, για την περίπτωση της KTM ο οίκος Kiska αναμένεται να αναλάβει τον σχεδιασμό του scooter, το οποίο θα κατασκευαστεί και στις αυστηρές προδιαγραφές της Αυστριακής εταιρείας.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι η KTM έχει ήδη παρουσιάσει το μοντέλο που βλέπετε στην εικόνα, αν και αρκετό καιρό πριν: Πρόκειται για το E-Speed, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό scooter που αποκαλύφθηκε πρώτη φορά το 2013. Δεν θα ήταν καθόλου απίθανο, το τελικό μοντέλο να θυμίζει το E-Speed, αφού σίγουρα η KTM θα διατηρήσει και θα τονίσει τον sport χαρακτήρα της και σε ένα αστικό όχημα. To μοντέλο, αν γίνει πραγματικότητα όπως οι ξένοι δημοσιογράφοι λένε, θα παρουσιαστεί το 2021.