KTM 790 Duke R: Κι άλλες φωτογραφίες!

Θέμα χρόνου είναι, από όσο φαίνεται, η παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης του KTM 790 Duke με πλουσιότερο εξοπλισμό. Δείτε περισσότερα!

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Φωτογραφίες και σενάρια για το KTM 790 Duke R, έχουμε δει και στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως έχουμε περισσότερο υλικό. Οι νέες φωτογραφίες προέρχονται από το βρετανικό More Bikes, το οποίο εξασφάλισε εικόνες που διασαφηνίζουν περαιτέρω την κατάσταση.

Προσέξτε την μοτοσυκλέτα στις εικόνες… Είναι προφανές, ότι το μοντέλο χρησιμοποιεί άλλα φρένα και μάλιστα Brembo, εμπρός, με δύο τετραπίστονες δακάνες. Ακόμα, φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα έχει μονή σέλα, μια λεπτομέρεια που θα τονίσει κι άλλο τον Hardcore χαρακτήρα της.

Διακρίνεται σχετικά εύκολα, το WP πιρούνι που το μοντέλο φέρει, το οποίο αναμένεται να είναι και πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ αντίστοιχου επιπέδου αναμένεται να είναι και το αμορτισέρ. Αλλαγές δεν φαίνονται σε σημεία όπως η εξάτμιση, το ψαλίδι και γενικότερα την εμφάνιση του 790 Duke R, το οποίο μάλιστα όπως βλέπετε δεν καμουφλάρεται καθόλου.

Τι περιμένουμε λοιπόν να δούμε; Το νέο μοντέλο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί, αλλά τα πότε ακριβώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Υπομονή…