Indian: Το νέο μεγάλο cruiser δεν κρύβεται!

Αυτό είναι λοιπόν το νέο, μεγάλου κυβισμού cruiser της Indian! Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγες ημέρες, σας γράψαμε για την αποκάλυψη ενός νέου κινητήρα από την Indian, που συνδέεται με ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των cruisers. Τότε, η Indian είχε σύμφωνα με πηγές παγκοσμίως, ζητήσει να κατέβουν όλες οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το Internet, όμως όπως καταλαβαίνετε, ο «χείμαρρος» πληροφορίας του διαδικτύου είναι πρακτικά αδύνατον να φιμωθεί πλήρως!

Στην παραπάνω εικόνα, βλέπετε αυτό που λέγεται ότι είναι μια νέα, μεγάλου μεγέθους και κυβισμού τουριστική μοτοσυκλέτα, από την Indian. To νέο μοντέλο, που συνδέεται με την ονομασία «Raptor», θα φέρει πολλές τεχνολογικές πρωτοπορίες για την μάρκα και φυσικά έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, όπως είχαμε αναφέρει.

Ο εν λόγω κινητήρας, είναι υγρόψυκτος, με εκκεντροφόρους επικεφαλής, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην cruiser σειρά της Indian. Το μοτέρ αναμένεται να ξεπεράσει τους 100 ίππους και αναμένεται να εξοπλιστεί  με πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών όπως χάρτες απόδοσης, traction control και άλλα.

Η φωτογραφία όμως αποκαλύπτει και άλλες, ενδιαφέρουσες πτυχές για το νέο μοντέλο. Το πιρούνι εμπρός είναι ανεστραμμένο, ενώ η δαγκάνα του φρένου είναι ξεκάθαρα Brembo, κάτι που φανερώνει ότι η Indian θα έχει και στοιχεία υψηλών επιδόσεων στην νέα μοτοσυκλέτα.

Μέσω της νέας μοτοσυκλέτας αυτής, η Indian θέλει να δεσμεύσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη, κόντρα στις κραταιές BMW και Harley-Davidson, ενώ προτείνει και ένα νέο τουριστικό μοντέλο με σπορ χαρακτηριστικά «έγκαιρα», πριν η BMW παρουσιάσει το «boxer cruiser» της που περιμένουμε όλοι…