Indian Scout «Roadrunner»

Μια ειδική «τρεχάτη» κατασκευή με καμβά μια Indian Scout, που μεταμορφώθηκε και… ποιος την πιάνει! Πως σας φαίνεται;

Μια Indian Scout είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα. Στον οίκο MotoShed Roadrunner όμως τους άρεσε τόσο πολύ, που αποφάσισαν να την χρησιμοποιήσουν ως πλατφόρμα για ένα κατάμαυρο custom μοντέλο με πολλές αλλαγές. Στόχος τους ήταν να κάνουν το μοντέλο ακόμη πιο επιθετικό και μοντέρνο και φυσικά, μονοθέσιο.

Σε μια δουλειά που κράτησε πάνω από 100 εργατοώρες, οι άνθρωποι του οίκου αποσυναρμολόγησαν πλήρως την μοτοσυκλέτα και ξεκίνησαν με διαφορετική δρομολόγηση των καλωδιώσεων και της εξάτμισης του μοντέλου. Η τελευταία τώρα περνά κάτω από την σέλα, σε δύο πολύ κοντές σωληνώσεις που στοιχηματίζουμε ότι προκαλούν… ακουστικό χαμό!

Όλα στην μοτοσυκλέτα ήταν σαν να σχεδιάστηκαν και να μελετήθηκαν εκ νέου. Η μονοθέσια σέλα είναι custom, ενώ το τιμόνι και τα μαρσπιέ προέρχονται από την Renthal και την Rizoma αντίστοιχα και αλλάζουν την γεωμετρία της θέσης οδήγησης, «ρίχνοντας» τον αναβάτη προς τα εμπρός και τονίζοντας το σπορ στοιχείο. Όλοι οι διακόπτες, οι μανέτες και τα γκριπ άλλαξαν, ενώ νέα είναι και η ανάρτηση. Μπροστά, τοποθετήθηκε ένα φωτιστικό σώμα LED, για να τονίσει την μοντέρνα πλευρά της Scout.

Τέλος, το φινίρισμα της μοτοσυκλέτας είναι σχεδόν αποκλειστικά μαύρο, με πινελιές από carbon και τον χαρακτήρα του Road Runner να κοσμεί το ρεζερβουάρ. Πως σας φαίνεται;