Indian: Κατοχυρώνει νέα ονόματα

Τουλάχιστον 2 νέα μοντέλα ετοιμάζει η Indian για το κοντινό μέλλον, με βάση πατέντες που κατέθεσε. Δείτε περισσότερα…

Η πολυτελής Indian βρίσκεται αναμφισβήτητα σε φάση αναγέννησης και, μετά από την μοντέρνα naked FTR1200, νέες μοτοσυκλέτες έρχονται από το εργοστάσιο. Συγκεκριμένα, δύο νέα ονόματα έχουν κατατεθεί από την Indian για κατοχύρωση:  Τα Raven και Renegade.

Όπως είθισται στις περιπτώσεις αυτές, η κατοχύρωση γίνεται για «ονομασία μοτοσυκλέτας και αντίστοιχων τμημάτων» και δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία, ανοίγοντας χώρο για φήμες και σενάρια. Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι οι δύο παρόμοιες ονομασίες και το κοινό «R» γράμμα των Raven και Renegade, υποδηλώνουν πιθανόν μια κοινή βάση ή πλατφόρμα για τα δύο μοντέλα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμη μυστικό.

Αναλύοντας μάλιστα την ονοματολογία της λέξης Renegade, οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα cruiser ή ένα power streetfighter –μιας και το Renegade υποδηλώνει δυναμισμό και τάση για επανάσταση. Αντίστοιχα και για το νέο Raven μοντέλο, οι δημοσιογράφοι της χώρας κάνουν λόγο για μια μικρή και ελαφριά μοτοσυκλέτα με «σκοτεινά» χαρακτηριστικά, ίσως βασισμένη στο FTR1200.

Περισσότερα θα μάθουμε μόνο εν καιρώ, προς το παρόν…