Θα δούμε το Indian FTR1200 και σε Adventure μορφή;

Indian: Ετοιμάζει και αυτή adventure μοντέλο

Είσοδο στην πιο δυνατή κατηγορία μοτοσυκλετών παγκοσμίως ετοιμάζει η Indian, με νέο μοντέλο που ανακάλυψαν κατάσκοποι σε έγγραφα. Δείτε περισσότερα…

Με την αγορά των adventure μοτοσυκλετών να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά τα τελευταία χρόνια και παραδοσιακούς «σκληροπυρηνικούς», όπως π.χ. η Harley Davidson, να ετοιμάζονται για ντεμπούτο νέων μοντέλων, η Indian φαίνεται πως αποφασίζει να μπει και αυτή στο παιχνίδι. Ενδείξεις από έγγραφα στο εξωτερικό, μιλούν για ένα νέο adventure μοντέλο που είναι στα σκαριά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που έμεινε επιτυχώς μυστική μέχρι τώρα και θα βασίζεται στην «πλατφόρμα» του νέου FTR1200. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι θα φέρει τον ίδιο κινητήρα, με τις αλλαγές να εστιάζονται στα περιφερειακά και τον εξοπλισμό, ίσως και στο πλαίσιο.

Έτσι, το νέο μοντέλο αναμένεται να φέρει αναρτήσεις μεγαλύτερων διαδρομών, μικρές αλλαγές στο πλαίσιο αλλά και πρόβλεψη για χρήση βαλιτσών και αποσκευών, βασικό προαπαιτούμενο των μοντέρνων adventure. Με ένα τέτοιο μοντέλο, η Indian θέλει να ανταγωνιστεί όχι απλά το ερχόμενο Harley-Davidson Pan America, αλλά και τον εξ Ευρώπης ανταγωνισμό, κυρίως το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα BMW R1250 GS… Μένει μόνο να δούμε, τι ακριβώς θα δούμε, όταν το μοντέλο παρουσιαστεί οριστικά.