Τώρα μπορείτε και εσείς να κάνετε την Vitpilen σας... έτσι, αν σας άρεσε η Apex 2.0 του Charles Leclerc...

Vitpilen 701: Κάνε και το δικό σου σαν του Leclerc!

Φαίνεται πως η Apex 2.0 των Bad Winners για τον αστέρα της Formula 1 είχε απήχηση, αφού ο οίκος custom θα διαθέσει τα κιτ του στο κοινό! Δείτε περισσότερα…

Αν έχετε μία Husqvarna Vitpilen 701 και θέλετε να την διαφοροποιήσετε κατά πολύ από τις περισσότερες, η Bad Winners σας έχει την λύση. Ο customizing οίκος από την Γαλλία, που δημιούργησε την Apex 2.0 για τον Charles Leclerc, διαθέτει πλέον το ανάλογο κιτ για οποιονδήποτε αναβάτη θέλει να κάνει και την δική του Vitpilen σαν αυτή του πιλότου της Formula 1.

Το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα οι  Bad Winners έκαναν στην μοτοσυκλέτα για τον Leclerc: Πλήρες carbon fiber κοστούμι, ζάντες από το ίδιο υλικό της Dymag, εμπρός φωτιστικό σώμα από το KTM 790 Duke αλλά και την νέα TFT οθόνη, τα φλας, το πίσω φωτιστικό και την δερμάτινη σέλα του μοντέλου.

Ακόμα, το κιτ περιλαμβάνει και μια ελαφρά αύξηση της ισχύος του Vitpilen 701 στους 85 ίππους (από τους αρχικούς 75) με μικρές αλλαγές: Εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι και carbon τελικό της SC Project, νέο φίλτρο αέρα και νέα χαρτογράφηση τροφοδοσίας –ή όπως αλλιώς λέμε στην αργκό, ΦΠΕ- Φίλτρο Πρόγραμμα Εξάτμιση.

Πόσο θα σας κοστίσει αυτό το κιτ; Αν έχετε μια Vitpilen 701 και απλά θέλετε να της το προσθέσετε, η τιμή του πλήρους σετ φτάνει τις 9.900 ευρώ, ενώ αν θέλετε «έκπτωση», τότε υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε μια πιο βασική έκδοση του κιτ από τα 3.690 ευρώ. Αν θέλετε να αποκτήσετε ολόκληρη την μοτοσυκλέτα, η τιμή των Bad Winners ξεκινά από τις 12.990 ευρώ και φτάνει μέχρι τις 19.990 ευρώ! Δείτε και περισσότερα, στο site του Γαλλικού οίκου