Husqvarna Svartpilen 701 Style

Μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση ετοιμάζει η Husqvarna για το Svartpilen 701 που θα την αποκτήσουν λίγοι τυχεροί. Διαβάστε περισσότερα.

Από τα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει η παραγωγή των 500 κομματιών της ειδικής έκδοσης του Svartpilen 701 με τον κωδικό «Style». Η ιδιαίτερη αυτή έκδοση θα έχει μόνο στιλιστικές διαφορές από την στάνταρ έκδοση με τη σημαντικότερη να εντοπίζεται στα χρώματα, καθώς το ασημί και το χάλκινο ματ δένουν αρμονικά με τις μαύρες ματ λεπτομέρειες σε ένα σύνολο που δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι καθρέπτες στηρίζονται στα αντίβαρα του τιμονιού και κατεβαίνουν χαμηλά κάνοντας πιο επιθετική την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και δίνοντας μια σπορ πινελιά. Οι αλουμινένιοι τροχοί με τα πέντε μπράτσα της «απλής» έκδοσης έχουν δώσει τη θέση τους σε ακτινωτούς στην έκδοση Style, λεπτομέρεια που ενισχύει τη νεορετρό αισθητική. Τα αλουμινένια, κατεργασμένα σε CNC, μαρσπιέ μαζί με τα αλουμινένια φιλέτα στο ρεζερβουάρ προσδίδουν μια πινελιά πολυτέλειας και ολοκληρώνουν την εμφάνιση αυτής της ειδικής έκδοσης.


Στην Ιταλία η Husqvarna Svartpilen 701 Style θα κοστίζει 400 ευρώ ακριβότερα από την απλή έκδοση με την τιμή της εκεί να διαμορφώνεται στις 11.000 ευρώ. Αντίστοιχα ακριβότερη περιμένουμε να είναι και στη χώρα μας, αλλά για την τιμή της θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα.