Husqvarna Svarpilen 701: Ξεκινούν οι πωλήσεις

Διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά θα είναι πλέον, το Svartpilen 701 της Husqvarna που είχαμε δει και στην έκθεση EICMA του 2018. Δείτε εδώ περισσότερα…

Με κατάλληλο δελτίο τύπου της, η Husqvarna μας ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης του νέου Svartpilen 701 σε παγκόσμιο επίπεδο. Tο νέο μοντέλο, που το είχαμε δει και στην έκθεση της EICMA τον Νοέμβριο, θα αρχίσει να φτάνει σύντομα στα χέρια των αναβατών που θα το επιλέξουν, ενώ  περιμένουμε και εμείς την στιγμή που θα έρθει στα χέρια μας για να το δοκιμάσουμε.

Το Svarpilen 701 αποτελεί το μεγάλο «αδερφάκι» του 401, μια μοτοσυκλέτα που έχει scrambler ταυτότητα με έντονα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Αποτελεί μια πρόταση μοτοσυκλέτας για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν με την εμφάνιση του οχήματός τους, καθώς αποτελεί άλλη μια σουηδική σχεδιαστική άσκηση με ρετρό στοιχεία.

Το Svartpilen 701 κινείται από τον μεγάλο μονοκύλινδρο των 692,7 κ.εκ. της KTM, που αποδίδει 75 ίππους και 7,3 kgm ροπής. Το μοτέρ φέρει ηλεκτρονικό γκάζι Ride by wire, quickshifter και συμπλέκτη ολίσθησης.

Το πλαίσιο-χωροδικτύωμα του Svartpilen 701 συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι της WP εμπρός, που ρυθμίζεται πλήρως. Πίσω, το αλουμινένιο ψαλίδι συνδέεται με αμορτισέρ της WP, επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ τα φρένα προέρχονται από την Brembo. Η Bosch παρέχει το σύστημα ABS.

Καθώς η Svartpilen 701 θα αποτελεί στυλιστική προέκταση του αναβάτη της, μια εκτεταμένη σειρά από αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας θα γίνουν διαθέσιμα, δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει στα μέτρα του την Svartpilen του. Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά λεπτομέρειες διάθεσης στην χώρα μας.