• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ήρθε η Yamaha MT-07 IceFluo

 

H νέα σπέσιαλ έκδοση της πολύ επιτυχημένης μοτοσυκλέτας της Yamaha είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά – Δείτε περισσότερα.

Με κατάλληλο δελτίο τύπου, η Yamaha μας ενημέρωσε για την άφιξη στην ελληνική αγορά, της νέας ΜΤ-07 Ice Fluo. Πρόκειται για μια special χρωματική έκδοση της μοτοσυκλέτας, με κόκκινες λεπτομέρειες ταιριασμένες με «παγωμένο γκρι», για μια διαφορετική έκφραση της σκοτεινής φιλοσοφίας των ΜΤ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο δελτίο τύπου της εταιρείας.

Εμπνευσμένη από τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, η MT-07 έχει κατακτήσει την Ευρώπη – και έχει αναδειχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες Yamaha όλων των εποχών. Με τις συναρπαστικές επιδόσεις της, τον ελαφρύ συμπαγή χαρακτήρα της, και την εκπληκτική οικονομία της, η ΜΤ-07 προσελκύει έμπειρους και νέους οδηγούς που εκπλήσσονται από την ευελιξία της και την ευκολία σε χειρισμό.

Για το 2019, η Yamaha απογειώνει την επιθετική και δυναμική εικόνα της σειράς MT, με την εξέλιξη της ιδέας Fluo. Το ξεχωριστό νέο χρώμα IceFluo τονίζει τον επιθετικό χαρακτήρα των μοτοσυκλετών HyperNaked της Yamaha και δημιουργεί μια άμεσα αναγνωρίσιμη εμφάνιση που ενισχύει την ισχυρή αίσθηση της «οικογένειας» ανάμεσα στους αναβάτες μοτοσυκλετών MT.

Η νέα χρωματική επιλογή IceFluo αποτελείται από ένα απίστευτα μοντέρνο νέο χρώμα σκελετού στο γκρι του πάγου που κάνει αντίθεση με τους φωσφοριζέ κόκκινους τροχούς και τον μαύρο κινητήρα, και διατίθεται αποκλειστικά στη σειρά Yamaha MT.

Οι χρωματικές επιλογές Yamaha Blue και TechBlack θα συνεχιστούν.

Με μια ματιά :
  • Υγρόψυκτος, δικύλινδρος, τετράχρονος κινητήρας 689 κ.εκ. με διάταξη εν σειρά
  • Σχεδίαση φιλοσοφίας crossplane με στρόφαλο 270 μοιρών
  • Δύο δίσκοι εμπρός 282 mm με δαγκάνες 4 εμβόλων
  • Ψηφιακά όργανα με μεγάλη οθόνη LED
  • Χαμηλό βάρος χωρίς υγρά: μόνο 164 kg
  • Βελτιωμένη μπροστινή και πίσω ανάρτηση
  • Υψηλής ποιότητας εξωτερική σχεδίαση με βελτιωμένο φινίρισμα
  • Βελτιωμένη θέση οδήγησης
  • Διατίθεται και έκδοση 35 kW για άδεια A2
 
Μπορείτε να δείτε την ΜΤ-07 IceFluo εδώ:  
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-07-2019/
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha. Θα βρείτε τον Συνεργάτη της περιοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο 
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/
 

 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ