Ιδού η τροποποιημένη VFR400...

Ιδού η τροποποιημένη VFR400...

Honda VFR400 Replica: Η TYGA ξαναχτυπά…

Ένα ακόμα πακέτο τροποποίησης της ιδιαίτερης Honda VFR400 παρουσίασε η TYGA, που κάνει την μοτοσυκλέτα, ρέπλικα αγωνιστικής αντοχής! Απολαύστε…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Αν είστε ένας από τους… «μερακλήδες» που κατέχουν και αγαπούν μία Honda VFR400, αρχικά… μπράβο σας. Κατά δεύτερον, μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτή η νέα δημιουργία της TYGA, ένα κιτ μετατροπής της VFR400 σε ρέπλικα της endurance αγωνιστικής RVF750 του 1997, που οδήγησαν οι Ukawa και Ito Suzaka.

To σετ είναι φοβερά εκτεταμένο και ουσιαστικά μετατρέπει την VFR400 σε μία ικανότατη και «στημένη» μοτοσυκλέτα για την πίστα. Συγκεκριμένα, στο κιτ περιλαμβάνονται ανεστραμμένο πιρούνι της Showa και ολοκληρωμένο σύστημα φρένων από την Brembo, το οποίο περιλαμβάνει και μια ολοκαίνουργια τρόμπα με σωλήνωση υψηλής πίεσης. Παράλληλα, Brembo είναι και το σύστημα του πίσω φρένου.

Η πίσω ανάρτηση κατασκευάστηκε ως μοναδικό κομμάτι, από τμήματα της ανάρτησης του VFR400 και ένα αμορτισέρ από NSR250, ενώ οι τροχοί είναι της PVM, από σφυρήλατο αλουμίνιο και ειδικής κατασκευής μόνο για αυτή τη μοτοσυκλέτα.  

Το επίμαχο VFR400 απέκτησε επίσης νέο υποπλαίσιο, νέο φανάρι εμπρός, εξάτμιση της TYGA και νέο φιλτροκούτι και φέρινγκ από ανθρακονήματα, αλλά και 3D-εκτυπωμένο όργανο στο κόκπιτ! Πολλά ακόμα εξαρτήματα της TYGA κοσμούν το μοντέλο, το οποίο έχει ρυθμιστεί να αποδίδει περίπου 62 ίππους στον πίσω τροχό.

Το τελικό δημιούργημα είναι για μία ακόμα φορά ιδιαίτερο και ενδιαφέρον, όπως και τα ίδια τα VFR400 που πλέον απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Πως σας φαίνεται;