Εικόνες από το κιτ μοντελισμού της Tamiya.

Εικόνες από το κιτ μοντελισμού της Tamiya.

Εικόνες από το κιτ μοντελισμού της Tamiya.

Honda Monkey: Τώρα και σε πλαστικό μοντέλο!

Φιγουρίνι για… μερακλήδες της συναρμολόγησης από την Tamiya, που αναπαράγει το πασίγνωστο Honda Monkey σε πλαστικό μοντέλο. Δείτε περισσότερα.

Το Honda Monkey 125 επανήλθε μεγαλοπρεπώς στην αγορά της μοτοσυκλέτας και στα όνειρα αναβατών και μη, κουβαλώντας ατόφιο τον θρύλο της ιστορίας του. Για όσους όμως δεν μπορούν να αποκτήσουν το χαριτωμένο μοντέλο της Honda ή θέλουν να ζήσουν την ικανοποίηση της συναρμολόγησης, η Tamiya προσφέρει μια εναλλακτική…

Η Tamiya είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες στον χώρο του μοντελισμού, που κατασκευάζει μεταξύ άλλων πλαστικά κιτ αεροσκαφών, αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, πλοίων και πολλά πολλά άλλα. Το νέο της πόνημα αναπαριστά το Monkey 125 σε κλίμακα 1:12.

Το ολοκληρωμένο μοντέλο έχει διαστάσεις περίπου 142x63x86 χιλιοστά και το επίπεδο λεπτομέρειας του είναι απίστευτο, χαρακτηριστικό της ίδιας της Tamiya που τα καλούπια της είναι από τα κορυφαία του χώρου. Στο κιτ περιλαμβάνονται και αρκετά μεταλλικά επιστρωμένα κομμάτια, όπως τα φτερά και τα φωτιστικά σώματα.

Το επίπεδο της λεπτομέρειας τονίζεται ακόμα περισσότερο, αν σκεφτείτε ότι η Tamiya ζητά… 18 διαφορετικούς κωδικούς χρωμάτων για την ολοκληρωμένη συναρμολόγηση (κάτι που βέβαια, δεν είναι πρόβλημα για έναν καλά εξοπλισμένο μοντελιστή). Η ενδεικτική τιμή του σετ, ανακοινώθηκε περίπου στα 36 δολάρια Αμερικής. Πως σας φαίνεται;