Honda GTR150 Supra

Ένα παπί που δεν είναι σαν όλα τα άλλα, μας προτείνει η Honda με το GTR150, το οποίο με 15,1 ίππους απόδοσης, 6τάχυστο σασμάν με συμπλέκτη και πλαίσιο μοτοσυκλέτας, θέλει να αλλάξει την γεύση των καθημερινών μετακινήσεων.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την εποχή τους, τα υπερ-παπιά κάνουν επιστροφή στους ελληνικούς δρόμους και η Honda εισέρχεται δυναμικά, με το GTR150.  Πρόκειται για το νέο παπί επιδόσεων της εταιρείας, που είναι στην αγορά μας εδώ και λίγο καιρό και φέρνει συμπεριφορά και επιδόσεις σπορ μοτοσυκλέτας, στην κατηγορία της απόλυτης ευελιξίας και πρακτικότητας: αυτή των παπιών.
 
Το GTR150 έχει εμπνευστεί από το αγωνιστικό τμήμα της Honda, το οποίο προσφέρει τις φροντίδες του στην εμφάνιση αλλά και στο στήσιμο του μοντέλου για την κατάλληλη συμπεριφορά. Στην εμφάνιση το GTR προτάσσει πολύ αιχμηρή και νεανική σχεδίαση, με τονισμένο όγκο που παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα. Οι επιθετικές γραμμές και τα αυτοκόλλητα του μοντέλου σε προδιαθέτουν για αστικές διαδρομές γεμάτες ένταση.



Το GTR150 φέρει μια θέση οδήγησης γνώριμη για όσους οδηγούν παπί και δεν θα ξενίσει τον αναβάτη του στην καθημερινή χρήση. Οι μεγάλες διαφορές ξεκινούν από τον κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από την σπορ μοτοσυκλέτα CBR150R. Αποδίδει 15,1 ίππους και βρίσκεται στην κορυφή του τεχνολογικού επιπέδου της κατηγορίας, με υδρόψυξη, 6 ταχύτητες, συμπλέκτη, 4βάλβιδη κεφαλή και εφεδρική μανιβέλα εκκίνησης.



Το πλαίσιο του GTR είναι διπλό από ατσάλι, σαν σε μια αντίστοιχη μοτοσυκλέτα, ενώ τα ελαστικά είναι διαστάσεων μοτοσυκλέτας επίσης, αναβαθμίζοντας το επίπεδο πρόσφυσης και οδηγικής συμπεριφοράς. Το πίσω αμορτισέρ είναι τύπου monoshock, μια διάταξη που επίσης συνηθίζεται στις σπορ μοτοσυκλέτες όλων των κατηγοριών. Στα φρένα, τα εξαρτήματα έχει επιμεληθεί η Nissin με δύο δίσκους εμπρός και πίσω, ενώ το GTR φέρει δικάναλο ABS.

Το GTR είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: Την Sporty, σε δύο χρωματικές επιλογές και τιμή στα 3.490 ευρώ, και την Exclusive, σε μία χρωματική επιλογή και τιμή στα 3.590 ευρώ.