Honda GTR 150: Αυτή είναι η τιμή του στην Ελλάδα!

Μάθαμε και σας αποκαλυπτούμε την τιμή του νέου GTR150 της Honda, του παπιού-μοτοσυκλέτας που αναμένεται εναγωνίως! Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Αν υπάρχει ένα de facto συμπέρασμα στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας, είναι ότι το νέο Honda GTR 150, το υπερ-παπί της Honda, αναμένεται όσο λίγα μοντέλα! Κάτι λογικό, αφού η αγάπη των Ελλήνων για την μάρκα είναι κάτι που δεν κρύβεται. Εμείς λοιπόν  μάθαμε την τιμή του και σας την αποκαλύπτουμε.

Το νέο Honda GTR 150 λοιπόν, θα γίνει διαθέσιμο σύντομα στην τιμή των 3.490 ευρώ.

Ας ρίξουμε και μια σύντομη ματιά στο τεχνικό υπόβαθρο του μοντέλου. Πρόκειται απλά για το πιο εξελιγμένο παπί της Honda, προιόν τεχνογνωσίας  από τις μοτοσυκλέτες αλλά και τους αγώνες –τόσο μοτοσυκλετών όσο και… παπιών, καθώς στην Ασία τα υπερ-παπιά είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Ο κινητήρας 150 κυβικών του GTR είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος και θα αποδίδει 15,9 ίππους και 1,4 kgm ροπής. Το μοτέρ φέρει συμπλέκτη στο χέρι και συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ είναι 4βάλβιδο με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής.

Το GTR επιδεικνύει την υψηλή τεχνολογία του και σε άλλους τομείς: Φέρει δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ανάρτηση monoshock στο πίσω μέρος και τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, για κορυφαία απόδοση στο δρόμο.
Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο αναμένονται, μέχρι την έναρξη της διάθεσής του.