Αυτή είναι η νέα Honda CB1100RS 5four

Αυτή είναι η νέα Honda CB1100RS 5four

Αυτή είναι η νέα Honda CB1100RS 5four

Αυτή είναι η νέα Honda CB1100RS 5four

Αυτή είναι η νέα Honda CB1100RS 5four

Honda CB1100RS 5four

Μία μοτοσυκλέτα προς τιμήν των αγωνιστικών αντοχής του 70 και του 80, θα δημιουργήσει σε εξαιρετικά λίγα αντίτυπα, ο οίκος 5Four σε συνεργασία με την Honda Αγγλίας. Δείτε την…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda Αγγλίας και ο Guy Willison, επικεφαλής του οίκου 5Four, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την δημιουργία μιας πολύ ιδιαίτερης, custom μοτοσυκλέτας: Πρόκειται για την Honda CB1100RS 5Four, η οποία θα είναι περιορισμένης παραγωγής και θα διατεθεί μόνο στην Αγγλία.

Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην CB1100RS και μηχανολογικά, δεν αλλάζουν πολλά, αφού ο κινητήρας των 88 ίππων και των 1.140 κυβικών μένει απαράλλαχτος, όπως επίσης διατηρούνται οι αναρτήσεις της RS, που προέρχονται από την Showa (το πιρούνι) και την Ohlins (τα δύο πίσω αμορτισέρ). Η μοτοσυκλέτα αλλάζει όμως τόσο στην εμφάνιση, όσο και στις λεπτομέρειες.

Το νέο «bikini» κοστούμι θα είναι κατασκευασμένο από φύλλα αλουμινίου διαμορφωμένα αποκλειστικά στο χέρι, με την βαφή του να είναι ειδική για την περίσταση. Το νέο τιμόνι είναι από την Renthal  και είναι ιδιαίτερα χαμηλωμένο, ενώ νέοι είναι οι καθρέφτες, οι μανέτες αλλά και τα γκριπ της Tomaselli. Η σέλα είναι ραμμένη στο χέρι σε alcantara, οι βάσεις των μαρσπιέ είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ το σύστημα εξάτμισης είναι νέο, τύπου 4-σε-2 από την Racefit.

Η μοτοσυκλέτα θα φτιαχτεί μόνο σε 54 κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία θα είναι αριθμημένα και θα κοστίζει 15.554 λίρες Αγγλίας, ήτοι περίπου 17.200 ευρώ σε άμεση ισοτιμία. Οι παραγγελίες θα γίνουν προσωπικά, στους αντιπροσώπους Honda της Αγγλίας, ενώ όποιος από τους τυχερούς κατόχους της 5Four επιθυμεί, θα μπορεί να την παραλάβει από τον ίδιο τον Guy Willison! Πως σας φαίνεται;
 

  • Γρηγόρης

    Πως να μας φαίνεται;τώρα που η θάλασσα είναι γιαούρτι,ούτε καλαμάκι δεν έχουμε,όχι κουτάλι