Harley: Special βαφή για τη Road Glide

Με τον όγκο και τον ήχο της δεν πέρναγε έτσι κι αλλιώς απαρατήρητη, πόσο μάλλον τώρα με τέτοιο βάψιμο.

Η συγκεκριμένη βαφή ονομάζεται Eagle Eye Special Edition Paint και καλύπτει το φαίρινγκ, το ρεζερβουάρ, το εμπρός και το πίσω φτερό, τα σαμάρια και τα πλαϊνά καλύμματα. Το κίτρινο γυαλιστερό χρώμα ενισχύεται από τον τεράστιο αετό που υπάρχει στη δεξιά πλευρά και εκτίνεται από το φαίρινγκ μέχρι το ρεζερβουάρ. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας, ενώ το «Harley – Davidson» είναι γραμμένο στα σαμάρια.



Το συγκεκριμένο χρώμα θα είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας και η Harley πιστεύει ότι θα υπάρχουν κάποιοι αγοραστές της Road Glide που ενδιαφέρονται για μια custom βαφή, αλλά δεν θα θέλουν να μπουν στη διαδικασία αποσυναρμολόγησης της μοτοσυκλέτας ούτε να πληρώσουν πολλά χρήματα σε κάποιο βαφείο. Επίσης, ένα στοιχείο που πολλοί θα εκτιμήσουν είναι ότι η βαφή συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση.



Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα έχει χρωμιομένα εξαρτήματα, αλλά αυτά θα είναι βαμμένα μαύρα. Ο υποψήφιος αγοραστής καλείται να πληρώσει 1.495 δολάρια περισσότερα για τη συγκεκριμένη βαφή, σε σχέση με μια στάνταρ μονόχρωμη.