Harley-Davidson: Κατοχύρωσε τα νέα μοντέλα

Σχέδια από πατέντες δείχνουν ότι η Harley κοιτάει πλέον αλλού για το μέλλον της! Δείτε περισσότερα…

Θυμάστε τα ριζοσπαστικά νέα Harley-Davidson και την Pan America, που είχαν προκαλέσει χαμό αντιδράσεων πέρσι το καλοκαίρι; Φαίνεται ότι η εταιρεία από το Miwaukee παραμένει σταθερή στα πλάνα της, καθώς κατοχύρωσε τα σχέδια για τις μοτοσυκλέτες παραγωγής, όπως λένε τα διεθνή μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, η H-D κατέθεσε σχέδια της Pan America 1250, Custom 1250 και Streetfighter δίνοντας στοιχεία για τις μοτοσυκλέτες που τελικά θα διατεθούν στην αγορά. Ξεκινώντας από την Pan America, τα σχέδια που κατατέθηκαν δείχνουν ότι η μοτοσυκλέτα θα διατηρήσει την «τετράγωνη» μορφή, που είδαμε και στο Concept, μια στυλιστική επιλογή που είναι ριζική διαφοροποίηση από τις νόρμες της H-D! H απεικόνιση της μοτοσυκλέτας παραγωγής περιλαμβάνει επίσης τις προστατευτικές ποδιές, βάσεις για βαλίτσες και προστατευτικά ένδυσης.



Όσον αφορά τα άλλα μοντέλα, την εμφάνισή του έκανε επίσης το γυμνό Streetfighter μοντέλο, για το οποίο δεν γνωστοποιείται κυβισμός. Αναμένεται ότι ο κινητήρας του θα είναι μεταξύ των 500 και των 1.250 κ.εκ., ενώ το μοντέλο εμφανίζεται συμμαζεμένο σε διαστάσεις, σπορ στημένο και με ιμάντα στην τελική μετάδοση.



Αντίστοιχα, το Custom 1250 κινείται σε πιο κλασικές Harley-Davidson γραμμές, μοιάζει μάλλον με μια σχεδιαστική μετεξέλιξη του Fat Bob. Εντύπωση προκαλούν οι πολύ υψωμένες εξατμίσεις και το ιδιαίτερης σχεδίασης ψαλίδι, αλλά και η τοποθέτηση της μονής σέλας.



Θα μπορούσαν τα μοντέλα να εμφανιστούν επίσημα, στο τέλος της χρονιάς, ως μοτοσυκλέτες για το 2020; Πιθανόν. Μένει μόνο να περιμένουμε!