Αυτό είναι το φερόμενο ως επίσημο σχέδιο, της νέας Harley-Davidson Mid Power μοτοσυκλέτας.

Η εικόνα που είχε δημοσιευθεί σχεδόν 2 χρόνια πριν, που είχε δώσει μια προκαταρκτική εκδοχή του μοντέλου.

Harley-Davidson: Αυτό είναι το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο!

Τα σχέδια είναι επίσημα: Αυτή είναι η επόμενη flat-track μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson, που θα είναι και ηλεκτροκίνητη!

Δημοσιογράφοι από την Βρετανία αποκάλυψαν την νέα ηλεκτρική Harley-Davidson, σε μια εικόνα που ανακοινώνεται ότι θα είναι επίσημη: Αυτό είναι το νέο, «Mid-Power» μοντέλο της εταιρείας, σε flat track μορφή!

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν, η μοτοσυκλέτα δεν έχει ακόμη επίσημη ονομασία, πέρα από την «κωδική» που προαναφέραμε παραπάνω, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί στην ανάλογη «μεσαία» κατηγορία.

Αν θυμηθούμε τι συνέβαινε στο παρελθόν, πριν 18 μήνες περίπου είχαμε ακούσει ξανά ανάλογη είδηση, για μια νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πολύ παρόμοια με την «Mid-Power» που βλέπουμε εδώ, άρα εικάζεται ότι το μοντέλο βρίσκεται ήδη στην παραγωγή προκειμένου να είναι έτοιμο για μια παγκόσμια παρουσίαση στο τέλος της χρονιάς. Αυτό βέβαια με την σειρά του θα σημάνει ότι η μοτοσυκλέτα, θα γίνει διαθέσιμη ως «μοντέλο 2021». H πρώτη εικόνα μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας φαίνεται και παρακάτω: 



Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δε, να σκεφτεί κανείς το νέο μοντέλο της Harley ως εμπορική κίνηση: Εξ αρχής, η H-D θέλει να προσελκύσει νεότερους αναβάτες. Ένας από τους τρόπους να γίνει αυτό –αν όχι Ο ένας και μοναδικός, με την σημερινή πραγματικότητα- είναι μια προσιτή στην τσέπη μοτοσυκλέτα. Η νέα Mid Power ίσως να έχει αυτή ακριβώς την αποστολή, συνδυάζοντας την δυναμική της με το flat track στυλ που μεσουρανεί στην μόδα.

Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση από την Harley; Εμείς περιμένουμε και περισσότερα, ίσως και επισήμως.