H-D Athena: Η παρουσίαση των μοντέλων του 2020

Στην αντιπροσωπεία της πρωτεύουσας, με μια ειδική εκδήλωση, η Harley-Davidson παρουσίασε τα μοντέλα της χρονιάς του 2020. Δείτε περισσότερα.

Το Σάββατο  16 Νοεμβρίου, η Harley-Davidson Athena σε μια ειδική εκδήλωση, καλωσόρισε  την χρονιά του 2020 παρουσιάζοντας για πρώτη φορά, τα νέα μοντέλα της γκάμας. Μια ακόμα γιορτή της μοτοσυκλέτας σε ροκ μορφή, έλαβε χώρα στο κατάστημα της οδού Πειραιώς και εμείς ήμασταν εκεί.

Από τις 10 το πρωί η Harley-Davidson Athena είχε ανοίξει τις πόρτες της για τους αναβάτες και τους φίλους της μάρκας. Μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, η έκθεση ήταν ανοιχτή και test rides πραγματοποιούνταν, για όποιον ήθελε να πάρει μια χορταστική γεύση από τα μοντέλα της Harley-Davidson.

Στις 18.00 η ώρα, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης της γκάμας του 2020 έφτασε, η οποία συνοδεύθηκε από μια ιδιαίτερη περίσταση: Την παρουσίαση των έργων του καλλιτέχνη Gregory Aris-Rigas Stasinopoulos o οποίος δημιούργησε πάνω στα χαρτόκουτα συσκευασίας, των ίδιων των μοτοσυκλετών Harley που έφτασαν στην αντιπροσωπεία!

Την σκυτάλη ανέλαβαν οι Σεμέλη Παπαβασιλείου, Phil Diamond, Αλέξανδρος Δανδουλάκης, Μανώλης Γιαννίκιος και Κώστας Στεργίου με τις μουσικές τους δημιουργίες, μέχρι αργά το βράδυ.