H εν λόγω ιδιοκατασκευή

ΗΠΑ: Ένα από τα...θαύματα του Craigslist στο σφυρί!

Ένα όχημα που συναρμολογήθηκε με… αμφισβητούμενες μεθόδους, βρέθηκε αγγελία στο διαδίκτυο. Τι λέτε για αυτό;

Η custom σκηνή στη μοτοσυκλέτα έχει δύο πρόσωπα: Τις προσεγμένες κατασκευές και τις «όπως να ναι» κατασκευές. Το συγκεκριμένο όχημα, που εντοπίστηκε να πουλιέται σε μια πασίγνωστη ιστοσελίδα στην Αμερική, είναι μάλλον… στην δεύτερη κατηγορία.

Πρόκειται για μια ιδιοκατασκευή reverse-trike, δηλαδή μοτοσυκλέτας με 3 τροχούς, οι 2 εμπρός και χωρίς δυνατότητα κλίσεων στη στροφή. Δείτε τι έχει γίνει ακριβώς εδώ: Μια Kawasaki 454 LTD του 1985 αποτελεί την «βάση» και την μονάδα ισχύος της κατασκευής, η οποία συνδέεται με έναν χειροποίητο «κλωβό» ορθογώνιων σωληνώσεων!
 
Η εμπρός θέση που εσωκλείεται σε αυτό τον αυτοσχέδιο κλωβό, είναι και η θέση του οδηγού του οχήματος, ο οποίος το κουμαντάρει με τιμόνι τύπου αυτοκινήτου. Περισσότερα από τα… βασικά, δεν διατίθενται στο μενού, ενώ οι τροχοί του εμπρός μέρους είναι μάλλον μικροί και λεπτοί, κρίνοντας από την φύση της κατασκευής.

Το συγκεκριμένο αυτοσχέδιο όχημα, βρέθηκε στην ιστοσελίδα Craigslist, η οποία είναι μια τεράστια πλατφόρμα αγοραπωλησιών στην Αμερική όπου μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα: Από οχήματα και ανταλλακτικά, μέχρι… γνωριμίες και αναζήτηση συγκατοίκου! Ο πωλητής του οχήματος, ζητά 1.500 δολάρια. Θα τα δίνατε;