Η σειρά R nineT της BMW με όφελος έως 3000 ευρώ !!

Με αξίες βασισμένες στην κληρονομιά και το απαράμιλλο πάθος να παραδίδεται αναλλοίωτο από γενιά σε γενιά, οι Heritage επιστρέφουν και η απόκτησή τους φαντάζει πιο δελεαστική από ποτέ!

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αποκτήσεις την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα, καθώς οι καλοκαιρινές πρόσφορες της BMW, τώρα σε συνοδεύουν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με ανεβασμένη διάθεση, αφού μπορείς πιο εύκολα από ποτέ, να αποκτήσεις την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα BMW και να βρεθείς πάνω στη σέλα της. Οι προσφορές αφορούν την σειρά Heritage, με το όφελος φτάνει έως τα 3.000 ευρώ!  

Η γκάμα της σειράς Heritage συμπεριλαμβάνει την R nineT στις διάφορες εκδοχές της και αναδεικνύει το ιδιαίτερο ταπεραμέντο των γυμνών ρετρό μοτοσικλετών. Σε όποια από τις 5 διαθέσιμες εκδόσεις και αν καταλήξεις, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσεις. Αθλητική R nineT Racer, εντυπωσιακή R nineT Urban GS, γνήσια R nineT Pure! Γίνε μέλος της οικογένειας Heritage με όφελος έως 3.000 ευρώ.
  • R nineT: Όφελος 1.000 ευρώ
  • R nineT Pure: Όφελος 1.500 ευρώ
  • R nineT Racer: Όφελος 3.000 ευρώ
  • R nineT Scrambler: Όφελος 1.000 ευρώ
  • R nineT Urban G/S: Όφελος 2.000 ευρώ
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και μπορείς να μάθεις περισσότερα στους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.