• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

  • Η νέα Zontes 350GK
  • Η νέα Zontes 350GK
  • Η νέα Zontes 350GK

H Zontes 350GK έρχεται - Ανακοινώθηκε η τιμή της

H Zontes συνεχίζει την ισχυρή παρουσία της στην αγορά μοτοσυκλέτας της Ελλάδας –και όχι μόνο-, ετοιμάζοντας το νέο 350GK για άφιξη στην χώρα μας το καλοκαίρι.

DAYTONA: ELECTRIC Diva 125e Κομψή γοητεία!

DAYTONA: G155 ZONTES η τέχνη συναντά τηνμοτοσυκλέτα.

Zontes 350GK – Μία νέα café sport μοτοσυκλέτα

Πρόκειται για έναν νέο μοντέλο της Zontes, με street Προσανατολισμό και café racer στοιχεία στυλ, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021 και έδωσε το παρόν και στην EICMA. Η «καρδιά» του 350GK είναι ο καινούργιος κινητήρας των 350 κ.εκ., που αποδίδει 39,5 ίππους, ενώ το μοντέλο φέρει υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, όπως οθόνη TFT και φρένα από την J.Juan.
 


Η νέα Zontes 350GK

Η νέα Zontes 350GK

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τιμή και άφιξη στην Ελλάδα

Η τιμή του Zontes 350GK καθορίζεται στα 4.785 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, το Zontes 350GK θα πατήσει τους τροχούς του στην χώρα μας, στις αρχές Ιουνίου.

Το δελτίο της Γκοργκόλης Α.Ε. για την Zontes 350GK

Η νέα café sport της Zontes είναι έτοιμη να αλλάξει τα σημεία αναφοράς σε όλους τους τομείς, για την κατηγορία των μεσαίου κυβισμού roadsters. Με δυναμική εμφάνιση που καθηλώνει τα βλέμματα και με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα σχεδιασμένο από λευκό χαρτί, αποτελεί μία δελεαστική και ολοκληρωμένη πρόταση. Οι 39,5 ίπποι στις 9.500 στροφές, τα διαφορετικά Power Modes και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που καινοτομεί στη συγκεκριμένη κατηγορία με σύστημα Keyless, full LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη, δύο θύρες USB και αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας των ελαστικών, θέτουν τα νέα στάνταρ.

Τα ποιοτικά και επώνυμα περιφερειακά, όπως τα φρένα της J.Juan (που ανήκει πλέον στην Brembo μετά την εξαγορά της) και το ABS της Bosch, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πακέτο πλαισίου-αναρτήσεων, καθιστούν τη νέα Zontes 350GK την πιο πολυαναμενόμενη άφιξη του φετινού καλοκαιριού!

Με τιμή στα 4.785 ευρώ, το νέο μηχανολογικό αριστούργημα της Zontes θα διατίθεται στη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου,μέσα από το δίκτυο συνεργατών EVOMOTO της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.
Μείνετε συντονισμένοι!

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DAYTONA