Η SUNRA στην έκθεση Urban Mobility 2022

Η SUNRA στην έκθεση Urban Mobility 2022

Τα ηλεκτρικά scooter της SUNRA σε περιμένουν να τα δεις από κοντά στην έκθεση Urban Mobility 2022.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου στον εξωτερικό χώρο στου σταδίου «Σοφία Μπεφόν» στη Μαρίνας Φλοίσβου του Π. Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Urban Mobility 2022. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της αστικής μετακίνησης και να γνωρίσουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, καθώς και ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα scooter έως 125 κυβικά. Επίσης, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το δίκυκλο που σας ενδιαφέρει υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. θα έχει δυναμική παρουσία στην έκθεση με τα ηλεκτρικά μοντέλα της SUNRA, που αποτελούν ιδανική επιλογή, αν θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο το κόστος της καθημερινής σας μετακίνησης. Το στιλάτο Rainbow, το vintage Crystal-2, το μυώδες Hawk, το μοναδικής σχεδίασης Miku Max και το εντυπωσιακά γρήγορο Robo–S σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να τα οδηγήσεις.

Καθ`όλη την διάρκεια της έκθεσης έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό από το τμήμα πωλήσεων της ΠΕΡΚΟ Α.Ε. θα βρίσκεται εκεί για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας για τα ηλεκτροκίνητα SUNRA.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την έκθεση Urban Mobility 2022 προσφέρει εύκολη πρόσβαση, άνετο parking και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες, καθώς θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρτης 5, Νέα Φιλαδελφεια
Τηλ:210 27.23.920

sunra.gr
Facebook Page
Instagram
Youtube
Vimeo

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »