H Moto Δαβανόπουλος στο Μοτο Show Thessaloniki!

Διαβάστηκε από 4654 αναγνώστες

Στο περίπτερο 12 του Moto Show Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 20 Μαΐου, μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα SYM και Daytona από την Moto Δαβανόπουλος.

Σε έναν χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων, η Moto Δαβανόπουλος θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα μοντέλα των εταιρειών SYM και DAYTONA. Το προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει όλες τις απορίες σας και αν είστε σε φάση αναζήτησης νέας μοτοσυκλέτας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Το περίπτερο 12 θα φιλοξενήσει το ρετρό Wolf CR 300i της SYM, μαζί με όλα τα δημοφιλή scooter της εταιρείας, αλλά την παράσταση αναμένεται να κλέψουν τα ολοκαίνουργια DAYTONA Χ310 και R310.

Η Moto Δαβανόπουλος είναι ένα από τα πιο κομβικά σημεία για τη μοτοσυκλέτα στην Θεσσαλονίκη και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου χάρη στη συνέπεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Στην άρτια εξοπλισμένη κάθετη μονάδα θα βρείτε καινούργιες μοτοσυκλέτες των εταιρειών SYM, DAYTONA, MODENAS, HONDA και QUADRO, καθώς και μεγάλο στόλο ελεγμένων μοτοσυκλετών και scooter. Εμπιστευτείτε την καλή σας στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού για κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης και βιώστε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μοναστηρίου 102, Θεσσαλονίκη 546 27
Τηλ.: 2310 515787

Μοναστηρίου 106, Θεσσαλονίκη 546 27
Τηλ.: 2310 554701

E-mail: [email protected]
www.hondamoto.gr/​​


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός