H BMW K75 του Andres Palop

Τι μοτοσυκλέτα γουστάρει ένας παλαίμαχος τερματοφύλακας; Ο Keeper της Σεβίλλης συναντήθηκε με έναν customizer και το αποτέλεσμα συναρπάζει. Δείτε…

Ο Andres Palop, πέρα από επιτυχημένος τερματοφύλακας στις ομάδες της Valencia και της Σεβίλλης, είναι και ένας ενθουσιώδης αναβάτης μοτοσυκλέτας με άποψη για το όχημά του. Όταν λοιπόν αποφάσισε ότι θα ήθελε ένα όχημα που να ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του, ήρθε σε επαφή με τον οίκο Bolt Motor και τον επικεφαλής του Andrian Campos.

Αυτά που ζήτησε ο Palop ήταν λίγα και συγκεκριμένα: Λιτή εμφάνιση, «σκοτεινός» χαρακτήρας και λεπτομέρειες σε κόκκινο. Φαίνεται ότι ήταν αρκετά για τον Campos, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια BMW K75 ως βάση για το build.

Η μοτοσυκλέτα έφτασε σε πολύ καλή κατάσταση στον Campos, ο οποίος δεν ασχολήθηκε με επισκευές, αλλά έβαψε το πλαίσιο, τους τροχούς και τον κινητήρα. Από εκεί και πέρα, κάθε κομμάτι της μοτοσυκλέτας… αντικαταστάθηκε με νέα ή χειροποίητα κομμάτια! Η εμπρός ανάρτηση και ο τροχός ήρθαν από ένα Ducati Monster, ενώ τα φρένα είναι νέα, από την Brembo. Το τιμόνι είναι της Renthal και τα όργανα, οι διακόπτες, αλλά και όλα τα ηλεκτρικά της μοτοσυκλέτας προέρχονται από την  Motogadget.

Το ρεζερβουάρ καυσίμου προέρχεται από μία Κ100 και υπέστη αρκετές τροποποιήσεις, ενώ στο χέρι είναι φτιαγμένη η νέα σέλα από αδιάβροχο suede. Στο υποπλαίσιο, τα πλαϊνά καλύμματα αναγράφουν το όνομα του μοντέλου σε κοκκινο χρώμα και είναι διάτρητα, ενώ εντυπωσιάζει το κάλυμμα του πίσω τροχού, που είναι ανθρακονημάτινο και… μασίφ! Πως σας φαίνεται η μοτοσυκλέτα;