400 γυναίκες θα κάνουν απόπειρα για το πιο... φεμινιστικό burnout του πλανήτη!

Γυναίκες ετοιμάζουν το μεγαλύτερο μαζικό burnout της ιστορίας

Το κάλεσμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε γυναίκες και έχει στόχο να μπει στο βιβλίο Guinness και να μαζέψει χρήματα για καλό σκοπό. Πρωτοβουλία με νόημα ή τεράστια βλακεία;

Έχετε σταθεί ποτέ δίπλα σε αναβάτη που κάνει Burnout; Αν ναι , θα ξέρετε πολύ καλά ότι ο καπνός από το λάστιχο γίνεται πολύ γρήγορα, αποπνικτικός. Φανταστείτε τώρα, να κάνουν burnout… 400 μοτοσυκλέτες. Μιλάμε για περιβαλλοντική πληγή, να πούμε!

Όπως και να έχει, αυτό θα γίνει όντως. Συγκεκριμένα, θα είναι η προσπάθεια για το μεγαλύτερο μαζικό burnout της ιστορίας που έχει κανονιστεί για την 6η του Ιουλίου, στο Smith Falls του Οντάριο στον Καναδά. Ακόμα, το γεγονός απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες!

Στόχος του καλέσματος, είναι να ξεπεραστεί το ρεκόρ των περισσότερων συμμετεχόντων σε ταυτόχρονο burnout, το οποίο ανέρχεται σε 300 (άνδρες) αναβάτες. Η διοργάνωση του καλέσματος, απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες αναβάτες με στόχο οι συμμετοχές να ανέλθουν στις 400 τουλάχιστον!

Αν οι συμμετοχές επιτρέψουν την εκτέλεση της προσπάθειας αυτής, θα υπάρχει προσωπικό του βιβλίου Guinness στον χώρο, προκειμένου να πιστοποιηθεί επίσημα το ρεκόρ. Για το event θα υπάρχει τέλος συμμετοχής 20 δολαρίων, ενώ στο τέλος τα έσοδα αυτά θα διατεθούν για την υποστήριξη γυναικών που έχουν ανάγκη και άλλων φεμινιστικών δράσεων.

Σαφώς και δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε, πόσο μάλλον με σεξιστικό χαρακτήρα, μια τέτοια πράξη –είμαστε στον κόσμο της απόλυτης ελευθερίας. Ωστόσο, σκεφτείτε κατά πόσο «ωφέλιμη» μπορεί να είναι μια εκδήλωση μαζικού burnout, που θα εκθέσει πολλούς ανθρώπους σε κίνδυνο της υγείας τους και θα προκαλέσει ένα βέβαιο περιβαλλοντικό συμβάν σε τοπική κλίμακα… Δηλαδή, μια επικών διαστάσεων βόλτα, δεν θα μπορούσε να έχει ανάλογο χαρακτήρα; Τα σχόλια δικά σας.