Daytona T310

Για SYM πας Moto Ηλεκτρομηχανική

Στην επίσημη κάθετη μονάδα SYM Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης, θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας, υπεύθυνο service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Moto Ηλεκτρομηχανική άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της το 1984, ενώ το 2006 επεκτάθηκε στην Κεφαλονιά με νέο κατάστημα. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένα καταστήματα που ανήκουν στο επίσημο δίκτυο της SYM και Daytona. Αυτό σημαίνει ότι εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ.



Όταν έρθει η ώρα του service, η Moto Ηλεκτρομηχανική Μπέλης είναι η καλύτερη επιλογή καθώς το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς και γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις μοτοσυκλέτες, τα scooter και τα ATV των δυο εταιρειών, οπότε είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι παιχνίδι και κάθε εργασία πραγματοποιείται με υπευθυνότητα με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη.



Μοναδικός στόχος εδώ και 35 χρόνια είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όχι μόνο κατά την αγορά του οχήματος, αλλά και μετά. Έτσι η Moto Ηλεκτρομηχανική έχει καταφέρει να χτίσει γερές βάσεις στη σχέση της με τους αναβάτες. Ο σεβασμός προς τον πελάτη και την περιουσία του εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


 
Για περισσότερες πληροφορίες:
  • Κεντρικό κατάστημα:
Λ. Γρ. Λαμπράκη 392, Κερατσίνι
Τηλ.: 210 4326120 – 210 4329076
  • Υποκατάστημα:
Τήνου & Σουηδίας Σάμη – Κεφαλονιά
Τηλ.: 2674023355

www.mpelis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο  - Κυριακή: Κλειστά