Gas-Gas: Η νέα εποχή στην Ελλάδα ξεκινάει

H θρυλική μάρκα μοτοσυκλετών μπαίνει σε μια νέα εποχή για την χώρα μας, όντας πλέον διαθέσιμη από την KTM Southeast Europe. Δείτε περισσότερα.

Μία από τις εταιρείες με την μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο των off-road μοτοσυκλετών παγκοσμίως, η Gas-Gas, υποδέχεται μια νέα εποχή για την ελληνική αγορά. Η θρυλική μάρκα βρίσκεται πλέον στην οικογένεια της KTM Southeast Europe, με την πλούσια γκάμα των off-road και trial μοτοσυκλετών της να προσκαλούν τους αναβάτες που διψούν για εκτός δρόμου συγκινήσεις.
 
Η K-Motors South east Europe ανέφερε συγκεκριμένα για το γεγονός: «Η ιστορική GASGAS, νεοαποκτηθέν brand του ομίλου KTM AG, αποτελεί την νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο μας για το 2021. Η νέα εποχή GASGAS συνδέει το ιστορικό παρελθόν και τις επιτυχίες στις κατηγορίες trial με το εντυπωσιακό παρόν το οποίο περιλαμβάνει εκτός από διευρυμένη γκάμα enduro μοτοσυκλετών και σύγχρονες μοτοσυκλέτες motocross! 

Η απόκτηση μιας ακόμα κορυφαίας εταιρίας χωμάτινων μοντέλων θα μας βοηθήσει τόσο στην περεταίρω διεύρυνση του δικτύου συνεργατών αλλά και του μεριδίου αγοράς μας στις offroad κατηγορίες αλλά και την εμπλοκή μας σε μια εντελώς νέα κατηγορία αυτή των trial μοτοσυκλετών.»
 
Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.