Fuel Pass 2 - Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα

Fuel Pass 2 - Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα

Fuel Pass 2 - Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα

Πρεμιέρα σήμερα 1η Αυγούστου για το Fuel Pass 2- Αιτήσεις για συγκεκριμένα ΑΦΜ τις πρώτες 3 μέρες και ανοιχτή πλατφόρμα για όλους από τις 4/8. Δείτε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Οι αιτήσεις ανάλογα με το ΑΦΜ μέχρι την Τετάρτη - Ανοιχτή για όλους την Πέμπτη

¶νοιξε σήμερα, 1η Αυγούστου, η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων Fuel Pass 2. Σήμερα, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους οι πολίτες των οποίων τα ΑΦΜ λήγουν σε 1,2 και 3. Αύριο Τρίτη 2/8, αιτήσεις θα υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες με ΑΦΜ που λήγει σε 4,5,6,7 και την Τετάρτη 3/8 σε 8,9 και 0. Από την Πέμπτη, 4 Αυγούστου και έπειτα, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ των φυσικών προσώπων.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 29 Αυγούστου, δίνοντας χρονικό περιθώριο σε εκατομμύρια πολίτες να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη φορολογική του δήλωση, αν δεν την έχουν κάνει ήδη, μιας και οι αιτήσεις θα κριθούν βάσει των φετινών δηλώσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα ποσά επιδότησης του Fuel Pass 2

Στο Fuel Pass 2 με ψηφιακή κάρτα στο κινητό τηλέφωνο του δικαιούχου, τα χρήματα που θα λάβετε διαμορφώνονται ως εξής:

  • 100 ευρώ για τα Ι.Χ. στα νησιά
  • 70 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες στα νησιά
  • 80 ευρώ για τα Ι.Χ. στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 60 ευρώ για τις μοτοσικλέτες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Αν όμως επιλέξετε την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι την ψηφιακή κάρτα που δίνει το μπόνους των 15 ευρώ, τότε θα λάβετε τα εξής ποσά:
  • 85 ευρώ για τα Ι.Χ. στα νησιά
  • 55 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες στα νησιά
  • 65 ευρώ για τα Ι.Χ.στην υπόλοιπη Ελλάδα.
  • 45 ευρώ για τις μοτοσικλέτες στην υπόλοιπη Ελλάδα

Πώς θα κάνετε αίτηση για το Fuel Pass 2

Οι δικαιούχοι του προγράμματος υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr, μέσω TaxisNET με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να συμπληρώσετε στην αίτηση είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου.

Εφόσον επιλεγεί ως μέθοδος χορήγησης η «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό», απαιτείται και η συμπλήρωση του IBAN του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού που ο δικαιούχος είναι συνδικαιούχος.

Οι αιτήσεις Fuel Pass 2 των φυσικών προσώπων στην ειδική εφαρμογή γίνονται τμηματικά ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ τους. Επίσης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »