Extreme Trackdays: Την Τετάρτη στα Μέγαρα!

Ολοήμερο track day για τους φίλους της ταχύτητας θα διοργανώσει η Extreme Trackdays την Τετάρτη 27 Μαρτίου. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, η Extreme Trackdays  θα πραγματοποιήσει ολοήμερη δοκιμή μοτοσυκλετών στην πίστα των Μεγάρων, για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Οι ώρες διεξαγωγής του Trackday θα είναι από τις 10.00 μέχρι τις 18.30, με το πρώτο γκρουπ αναβατών να μπαίνει στην πίστα στις 10.00 η ώρα ακριβώς. Οι προσελεύσεις και ο υποχρεωτικός τεχνικός έλεγχος θα ανοίξουν στις 9 η ώρα το πρωί.

Κατά την διάρκεια του Trackday, οι αναβάτες θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με το οδηγικό τους επίπεδο, σε 3 γκρουπ ως εξής: Προχωρημένοι, Ενδιάμεσοι, Αρχάριοι. Κάθε session στην πίστα θα έχει διάρκεια 20 λεπτών και κάθε γκρουπ αναβατών θα μπορεί να μπει στην πίστα τουλάχιστον 8 φορές.

Για την κατηγορία των αρχαρίων, θα υπάρχουν και πλοηγοί οι οποίοι θα λύσουν τις οδηγικές απορίες  και θα επιβλέπουν την οδήγηση στην πίστα, ενώ θα διεξαχθεί και υποχρεωτικό σεμινάριο για τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης στην πίστα.

Για όσους δεν διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε διάφορα μεγέθη. Σε περίπτωση που κάποια μοτοσυκλέτα ακινητοποιηθεί, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της σε χώρο επιλογής του αναβάτη της.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 6972233094 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο sotzaf@techlink.gr.