Εσύ τι θα κάνεις με την παλιά σου μοτοσυκλέτα;

Απόσυρε σήμερα την παλιά σου μοτοσυκλέτα στην Eco-Moto και εξοικονόμησε χρήματα.

Αν είσαι κάτοχος παλιάς μοτοσυκλέτας η χρήση της οποίας δεν συμφέρει πια, ίσως είναι κατάλληλη στιγμή να την αποσύρεις και να γλυτώσεις από περιττά έξοδα.



Η Eco-Moto αναλαμβάνει την απόσυρση και την ανακύκλωση της μοτοσυκλέτας σας χωρίς μεσάζοντες και χρηματικές συναλλαγές, ενώ για την άμεση εξυπηρέτησή σας παρέχει δωρεάν μεταφορά του δικύκλου από τον χώρο σας στις εγκαταστάσεις της. Η εταιρεία αναλαμβάνει την απόσυρση και την οριστική διαγραφή παλαιών ή τρακαρισμένων μοτοσυκλετών ή δικύκλων η επισκευή των οποίων είναι ασύμφορη. Αν δεν μπορείτε να πουλήσετε την παλιά σας μοτοσυκλέτα ή αν αυτή δεν είναι πλέον σε κατάσταση να λειτουργεί με ασφάλεια, η πιο καλή λύση είναι η απόσυρση και η ανακύκλωση. Η Eco-Moto κάνει εύκολη και γρήγορη την διαδικασία απαλλάσσοντάς σας από το «βάρος» ενός άχρηστου δικύκλου χωρίς κανένα κόστος.



Η Νο1 εταιρεία του κλάδου συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες ανακύκλωσης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Τα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα ανακυκλώνονται με στόχο να μετατραπούν σε χρήσιμα αντικείμενα και να χρησιμοποιηθούν ξανά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρώτη προτεραιότητα της Eco-Moto και οι συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες ανακύκλωσης το αποδεικνύουν. Με ένα κλικ στο www.eco-moto.gr θα βρείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να αποσύρετε τη μοτοσυκλέτας σας, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε την απαραίτητη εξουσιοδότηση για να γλυτώσετε χρόνο.


 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Βιομηχανικό Πάρκο Aνω Λιοσίων
210 24 72 190
info@eco-moto.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 - 18:00