Τα καλύτερα για τον Dani Pedrosa (δεξιά) έχει να πει ο Pol Espargaro (αριστερά).

Espargaro: Ο Pedrosa φτιάχνει εντελώς νέα μοτοσυκλέτα!

Την σημασία της δουλειάς του Dani Pedrosa στην ΚΤΜ επισήμανε ο Pol Espargaro, με αφορμή τις πρώτες δοκιμές του με την KTM RC16. Δείτε τι είπε.

Ο Dani Pedrosa έχει ήδη οδηγήσει δοκιμαστικά την KTM RC16 και έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του σχόλια, ενώ την παρουσία του στην ομάδα εκτιμά ήδη ο Pol Espargaro. Ο Ισπανός αγωνιζόμενος σχολίασε την συμβολή του συμπατριώτη του και τόνισε τον ρόλο που ο Pedrosa έπαιξε στην επιτυχία της Honda.

«O Dani δοκίμαζε για το project ήταν πολύ σημαντικά και για το μέλλον της εταιρείας. Νομίζω ότι ο Dani είναι ακόμα στην διαδικασία να μάθει την ΚΤΜ, αλλά είναι εξαιρετικό να τον ακούω να μιλάει, γιατί δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία στους μηχανικούς που είναι μια εμπειρία από μόνο του».

Ο Espargaro επισήμανε ότι ο Pedrosa είναι εξαιρετικός ως οδηγός εξέλιξης, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι… Stoner και Marquez επωφελήθηκαν για τα πρωταθλήματά τους, από την δουλειά του ίδιου! «Έχουμε δει ότι ο Dani μπορούσε να φτιάξει μια φανταστική Honda. Ο Casey ήταν καταπληκτικός στο να πηγαίνει γρήγορα, αλλά όχι στο να αναπτύξει την μοτοσυκλέτα. Ο Dani τον απάλλασσε από την πίεση και ήταν αρκετά ευαίσθητος για να δοκιμάζει πράγματα, και μετά ο Casey ήταν απίστευτα γρήγορος. Και με τον Marquez, ο Pedrosa δοκίμαζε πάρα πολλά πράγματα τα οποία πάντα άρεσαν στον Marc» είπε ο Ισπανός.

O Espargaro συμπλήρωσε: «Ο Dani δημιουργεί μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα. Εμείς και ο Dani ακολουθούμε διαφορετικές γραμμές. Θα είναι η πρώτη φορά που η ΚΤΜ κάνει κάτι τέτοιο και είναι αρκετά ενδιαφέρον»