Είναι αυτή η νέα CFMoto 250SR;

Είναι αυτή η νέα CFMoto 250SR;

Έρχεται νέο CFMoto 250SR

Μια νέα sport μοτοσυκλέτα παρουσίασε η CFMoto, κατά τα φαινόμενα, που ακούει στο όνομα 250SR. Δείτε περισσότερα.

Η CFMoto είναι χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του ATV, φέτος όμως έγινε και γνωστή στην χώρα μας μέσω των 4 νέων μοτοσυκλετών που παρουσίασε. Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της εταιρείας δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και ετοιμάζουν νέο μοντέλο, με σπορ χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για την μοτοσυκλέτα με το όνομα 250SR, της οποίας η ύπαρξη αποκαλύφθηκε από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν. Δείτε την εικόνα παραπάνω: Η μοτοσυκλέτα είναι καθαρά σπορ χαρακτήρα και θα βασίζεται, στο ήδη υπάρχον μοντέλο 250NK.

Κατά αυτό τον τρόπο, η μοτοσυκλέτα θα φέρει τον ίδιο κινητήρα 250 κυβικών του 250NK, που αποδίδει 26,5 ίππους, αλλά και το ίδιο πλαίσιο-χωροδικτύωμα που αναμένεται να συμβάλλει σε μια καλή οδηγική συμπεριφορά. ¶λλες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, κάνουν λόγο για σύστημα εξάτμισης από την Akrapovic, φρένα της Brembo και Cornering ABS (!) από την Bosch.

Ως πίνακας οργάνων αναμένεται να χρησιμοποιηθεί η ίδια, TFT οθόνη που είχαμε γνωρίσει στο 250ΝΚ, παράλληλα με την ύπαρξη των riding modes που υπήρχαν και στο ΝΚ. Περισσότερα προς το παρόν δεν έχουν γίνει διαθέσιμα. Δείτε ακόμα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε για το νέο μοντέλο, παρακάτω…