Νέα καλοκαιρινή σειρά Dainese.

Επώνυμα καλοκαιρινά μπουφάν από 109 ευρώ

Στα Papastavrou Shops θα βρεις ετοιμοπαράδοτα όλα τα νέα καλοκαιρινά μπουφάν των Dainese και Richa σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να προμηθευτείς ένα καλοκαιρινό μπουφάν που θα κάνει άνετες της διαδρομές σου με τη μοτοσυκλέτα. Οι καινούργιες collection των κορυφαίων εταιρειών Dainese και Richa είναι άμεσα διαθέσιμες στα Papastavrou Shops με τις τιμές να ξεκινούν από τα 109 ευρώ.

Τα συγκεκριμένα jackets διαθέτουν μεγάλα διάτρητα τμήματα που επιτρέπουν στον αέρα να περνάει κρατώντας δροσερό τον αναβάτη. Ταυτόχρονα, τα αφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους, αγκώνες και προαιρετικά στην πλάτη, φροντίζουν για την ασφάλεια του αναβάτη, χωρίς να περιορίζουν την άνεση και την εργονομία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τη Dainese θα βρείτε το AIR FLUX D-1, το AIR FRAME D-1, που διαθέτει εσωτερική αφαιρούμενη αντιανεμική μεμβράνη στο εσωτερικό του, για χρήση και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, αλλά και το HYDRA FLUX D-DRY με την προσθαφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη D-DRY, που θα σας κρατήσει στεγνούς σε μια ξαφνική μπόρα. Το AIRBENDER της Richa είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των 109 ευρώ, ενώ θα βρείτε το COOL SUMMER της ίδιας εταιρείας σε μεγέθη έως και 12XL.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρόης 30, Αθήνα
Τηλ.: 210 9249350
Facebook Page