O Jorge Lorenzo στην τελευταία του αγωνιστική χρονιά με την Yamaha, το 2016.

Επιστρέφει στην Yamaha ο Lorenzo!

O Jorge Lorenzo θα βρίσκεται στις πίστες και το 2020, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Yamaha να αναλάβει δοκιμαστικά καθήκοντα. Δείτε περισσότερα…

Ακόμα μια από τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν νωρίτερα ως φήμες, επιβεβαιώνεται: Ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην ομάδα που δόξασε και που τον δόξασε, την Yamaha, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα δοκιμαστή.

Ο 33χρονος Ισπανός αναβάτης ανακοινώθηκε επίσημα, ότι γυρίζει πάλι στο γκαράζ των μπλε και μάλιστα θα συμμετάσχει στις δοκιμές της ομάδας από την πρώτη κιόλας στιγμή, παίρνοντας μέρος στα pre-season tests της Μαλαισίας στις 2-4 Φεβρουαρίου.

Ο Lorenzo, παρά το ότι ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τους αγώνες στο τέλος του 2019, δεν έκανε ποτέ λόγο για εγκατάλειψη του χώρου της μοτοσυκλέτας, για να ακολουθήσουν δηλώσεις του ότι «κάτι ετοιμάζει» για το 2020 που θα τον φέρει ξανά στο Paddock. Να λοιπόν, ποια ήταν τα σχέδια του Lorenzo, ο οποίος έχει 3 πρωταθλήματα με την Yamaha (2010, 2012, 2015) ενώ φημίστηκε για το απίστευτα ομαλό στυλ οδήγησης του και τις εξαιρετικές ικανότητες ανάλυσης της συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας.

Ο Lin Jarvis μίλησε φυσικά για το θέμα, καλωσορίζοντας εκ νέου τον Jorge Lorenzo στην ομάδα, ενώ ο τελευταίος υπογράμμισε τις καλές αναμνήσεις από τα αποτελέσματα που σημείωσε με τους «μπλε» τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σαφές ότι η Yamaha έχει πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις σε μια προσπάθεια να είναι πιο ανταγωνιστική από ότι έχει επιδείξει, τα τελευταία 3 χρόνια…