TUCANO URBANO ΓΑΝΤΙΑ

    Stacca


    Τα γάντια Stacca είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες χαρίζοντας άνεση αλλά και την απαραίτητη προστασία, χάρη στα εγκεκριμένα προστατευτικά που συναντάμε στις αρθρώσεις των δάκτυλων. Το εσωτερικό τους έχει ύφασμα τύπου suede για σωστή αίσθηση, διαθέτουν ρύθμιση με Velcro στους καρπούς, ενώ στις άκρες των δακτύλων από την εσωτερική μεριά συναντάμε σιλικόνη για καλύτερη επαφή με τις μανέτες. Επιπρόσθετα παρέχουν τη δυνατότητα για χρήση κινητού τηλεφώνου ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής με touchscreen οθόνη.


    Zeus 2G

    Τα Zeus 2G παρέχουν προστασία όλο τον χρόνο αφού είναι ικανά να αντεπεξέλθουν στο κρύο καθώς και στη βροχή, χάρη στην 100% αδιάβροχη και διαπνέουσα εσωτερική μεμβράνη τεχνολογίας Hydroscud.



    Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ύφασμα Ripstop , με συνθετικό σαμουά στο κάτω μέρος, ενώ στο εσωτερικό τους υπάρχει επένδυση από πολυαμίδιο για εύκολη εφαρμογή. Φέρουν εγκεκριμένα προστατευτικά στις αρθρώσεις των δακτύλων, ανακλαστικά στα απαραίτητα σημεία, καθώς και λάστιχο στον αντίχειρα για τον καθαρισμό της ζελατίνας του κράνους από το νερό. Διαθέτουν ρύθμιση με Velcro στους καρπούς και δυνατότητα για χρήση smartphone, στοιχείο που αυξάνει ακόμη περισσότερο τον τομέα της πρακτικότητας.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)