MOTO ΠΗΓΑΣΟΣ: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Spring Revolution στην Ελλάδα

    MOTO ΠΗΓΑΣΟΣ: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Spring Revolution στην Ελλάδα

    Σε νέα αποκλειστική συνεργασία προχώρησε η εταιρεία Μότο Πήγασος, με μια από τις παλαιότερες (έτος ίδρυσης 1964) και μεγαλύτερες οικογενειακού χαρακτήρα καλτσοβιομηχανίες της Ιταλίας.

    Η νέα αυτή συνεργασία αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διάθεση - ανάπτυξη δικτύου - στην Ελληνική αγορά των προϊόντων SPRING REVOLUTION 2.0 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ & ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΞΩ-ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ 100% MADE IN ITALY.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Η σειρά SPRING REVOLUTION 2.0 σχεδιάστηκε και αναπτύχτηκε από την PRIMAVERA INTERNATIONAL για αποκλειστική χρήση από μοτοσυκλετιστές. Η καλτσοβιομηχανία PRIMAVERA INTERNATIONAL είναι μια μεγάλη οικογενειακού χαρακτήρα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1964. Σήμερα παράγει περί τις 500.000 κάλτσες και εσώρουχα το μήνα, διαθέτει πάνω από 1.000 ενεργά σημεία πώλησης και παρουσία σε 25 χώρες. Επίσης παράγει Ο.Ε.Μ. προϊόντα (Original Equipment Manufacturer - μετονομασία δικών της μοντέλων) για λογαριασμό μεγάλων και επώνυμων εταιρειών.

    Η συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας σε τεχνολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα ειδικών προδιαγραφών υλικά και κατασκευαστικές τεχνικές της επέτρεψαν το 2012 να δημιουργήσει την σειρά ειδικών αθλητικών καλτσών SPRING. Το 2018 κυκλοφορεί την σειρά REVO2 (REVOLUTION 2.0) η οποία εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει προϊόντα που εξυπηρετούν κατΆ αποκλειστικότητα τις ανάγκες των μοτοσυκλετιστών. Οι ειδικές τεχνικές κάλτσες SPRING για μοτοσυκλετιστές διατίθενται ανάλογα την χρήση τους σε RACE, TOURING, OFF ROAD και CITYTECH, ενώ για κάθε χρήση υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μοντέλα διαφορετικών προδιαγραφών σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε αναβάτη. Η συγκεκριμένη σειρά, κατασκευάζεται από ειδικών προδιαγραφών και ιδιοτήτων πιστοποιημένα υλικά όπως τα ακόλουθα: 
     
                                                       
     
    Οι κάλτσες SPRING, διαθέτουν ανάλογα την χρήση που προορίζονται διαφοροποιημένη σύνθεση, διαφορετικές πλέξεις και υφάνσεις που προσδίδουν πληθώρα χαρακτηριστικών, παρέχοντας ανάλογα την περίπτωση μέγιστη διαπνοή, άριστο κλιματικό έλεγχο, ιδανική μόνωση, εξαιρετική άνεση και ευαισθησία διασφαλίζοντας την υψηλή προστασία και υγεία των ποδιών.
     
    Επίσης τα ισοθερμικά που κατασκευάζει, σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη την υπέρμετρη - στην εποχή μας - άσκηση των νέων, αλλά και την άσκηση και συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες όλο και περισσοτέρων μεγαλύτερης ηλικίας ατόμων. Για τον λόγο αυτό εκτός των βελτιωμένων και ιδιαίτερων ισοθερμικών και κλιματολογικών ιδιοτήτων που προσφέρουν στο σώμα του χρήστη, διαθέτουν ειδικά δομημένες περιοχές που βελτιώνουν την στάση του σώματος. Για αυτόν τον λόγο ονομάζονται REVO2 POSTURAL UNDERWEAR προσφέροντας στήριξη και ενισχύοντας όλες τις ομάδες μυών του κορμού. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό καθώς προλαμβάνει τον πόνο στην πλάτη, επιβραδύνει τη διαδικασία κόπωσης, βελτιώνει την αναπνοή και την απόδοση, μειώνοντας το άγχος.



    Επιπλέων η σειρά MERINO ACTIVE WEAR AERO 2 χρησιμοποιεί στην σύνθεσή της 81 % Soft Touch Merino Wool και η χρήση τους ενδείκνυται για όλα τα χειμερινά αθλήματα σε ακραίες χαμηλά θερμοκρασίες.

    Οι τιμές τους είναι απόλυτα ανταγωνιστικές, καθώς οι τεχνικές κάλτσες μοτοσυκλετιστών κυμαίνονται μεταξύ των 15-20 Ευρώ, τα ειδικών προδιαγραφών και ιδιοτήτων POSTURAL ισοθερμικά εξω-εσώρουχα κυμαίνονται μεταξύ των 45–70 Ευρώ και σε σχέση με την ποιότητα συγκρίσιμων προϊόντων πολλαπλάσιας αξίας, χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ελκυστικές και εκτός ανταγωνισμού.

    Για περισσότερες πληροφορίες    www.motopegasus.com    www.kabuto-helmets.gr