Το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση.

Το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση.

Voge 300ACX
Voge 300ACX
Voge 300ACX
Voge 300ACX
Voge 300ACX
Voge 300ACX
  • Το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση.
  • Voge 300ACX
  • Voge 300ACX
  • Voge 300ACX
  • Voge 300ACX
  • Voge 300ACX
  • Voge 300ACX

Voge 300ACX

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το 300ACX να ξεχωρίζει σε κάθε του σημείο, όντας μια μοτοσυκλέτα που γεννήθηκε για να ελκύει βλέμματα και θαυμασμό. Κύρια διαφορά σε σχέση με την έκδοση 300AC αποτελεί η χρήση αλουμινένιων τροχών με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί μια αεροδυναμική ζελατίνα πάνω από τον προβολέα LED, όπως επίσης και η στήριξη του πίσω φτερού και της βάσης πινακίδας κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί στο υποπλαίσιο και όχι στο ψαλίδι. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι καμπύλες κυριαρχούν και υπάρχουν παντού πάνω της, στο ρεζερβουάρ, το οργανάκι και φυσικά τον LED προβολέα, ο οποίος είναι ιδιαίτερος στο εσωτερικό του με τα πολλά μικρά LED αριστερά και δεξιά. Ίδιας τεχνολογίας είναι το πίσω φωτιστικό σώμα που σχηματίζει ένα Π, αλλά και τα φλας με σχεδίαση τύπου πλάγιου U. Ξεχωριστή νότα δίνουν και οι πινελιές από βουρτσισμένο αλουμίνιο όπως τα στηρίγματα του προβολέα και του εμπρός φτερού και τα πλαϊνά προστατευτικά του ψυγείου.

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια LCD οθόνη με ευανάγνωστες ενδείξεις στην οποία μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του φόντου, ενώ ακριβώς από κάτω της βρίσκεται μια θύρα USB για τροφοδοσία ηλεκτρικών συσκευών.
Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 4-βάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και διαθέτει αντικραδασμικό άξονα. Αποδίδει 29 ίππους στις 8.500 σ.α.λ και 2,5 kgm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. με την τροφοδοσία του να γίνεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό.

Το πλαίσιο υψηλής αντοχής είναι κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία, ενώ το ψαλίδι είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ψυχρής διαμόρφωσης μετάλλου ώστε να προσφέρει μέγιστη ακαμψία και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλιοστών με μαύρες μπουκάλες και μονό αμορτισέρ πίσω με μοχλικό. Για την πέδηση έχουν επιστρατευτεί 2 δισκόφρενα μαργαρίτα 300mm εμπρός και μονή δισκόπλακα μαργαρίτα 220mm πίσω, τα οποία συνεργάζονται με δικάναλο ABS της Bosch.

Η τιμή του Voge 300ACX είναι 4.095 ευρώ

 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!