Κοιτώντας στα μάτια δίκυκλα βενζίνης σε θέμα επιδόσεων και αυτονομίας, το Super Soco CPX έρχεται για να μας δείξει ότι τα ηλεκτροκίνητα ίσως είναι πράγματι το μέλλον.

Κοιτώντας στα μάτια δίκυκλα βενζίνης σε θέμα επιδόσεων και αυτονομίας, το Super Soco CPX έρχεται για να μας δείξει ότι τα ηλεκτροκίνητα ίσως είναι πράγματι το μέλλον.

    Super Soco CPX

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Tο σχεδιαστικό τμήμα της Super Soco του έχει χαρίσει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, η οποία δίνει έμφαση στην καινοτομία αλλά ταυτόχρονα διατηρεί μια οικεία εικόνα σύμφωνα με τα scooter αισθητικά πρότυπα που γνωρίζουμε. Ποιοτικά το CPX βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όπως όλα τα μοντέλα της Super Soco και δικαιολογεί απόλυτα κάθε ευρώ της συνολικής τιμής του.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Διαθέτει χώρο για δύο μπαταρίες λιθίου τελευταίας τεχνολογίας 60 Volt / 45 Ah οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, αυξάνοντας τα επίπεδα αυτονομίας. Είναι αποσπώμενες ώστε να μπορούν να επαναφορτιστούν σε οικιακή πρίζα και χρειάζονται περίπου 3,5 ώρες μέχρι να αγγίξουν το 100% της πληρότητας τους. Η αυτονομία που προσφέρουν είναι από 140 έως 280 χιλιόμετρα, ανάλογα το επιλεγμένο mode οδήγησης. Ο ηλεκτρικός κινητήρας παρέχει ισχύς 4800 Watt ή αλλιώς 5,4 ίππων και εξαιρετική ροπή εκκίνησης 17,4 Kg-m. Διαθέτει τρία mode οδήγησης τα οποία περιορίζουν την τελική ταχύτητα στα 50 / 70 / 90 χλμ./ώρα χωρίς να μειώνουν την απόδοση. Η εναλλαγή ανάμεσα στα διαθέσιμα modes μπορεί να γίνει και εν κινήσει και βοηθάει στην επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας κάθε φορά. Το αποτέλεσμα είναι η πραγματική αυτονομία να φτάνει τα 140 χιλιόμετρα στο γρήγορο πρόγραμμα, κάτι που αποδεικνύεται την ορθότητα τον ισχυρισμών της Super Soco.

    Η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 5.990 ευρώ.