Τα συστήματα της SP Connect είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone ή του GPS σου.

Τα συστήματα της SP Connect είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone ή του GPS σου.

    SP CONNECT

    Το σύστημα της SP Connect ™ κατέχει διεθνή πατέντα και είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone σας ή του GPS σας. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για το τηλέφωνό σας, παρέχοντας εύκολες εφαρμογές για μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, τρέξιμο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Η Αυστριακή εταιρεία με τρομακτική εμπειρία στην σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξαρτημάτων από πλαστικό και αλουμίνιο, είναι βασικός προμηθευτής των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής οχημάτων όπως της BMW, MERCEDES, FORD κ.α. και διαθέτει μονάδες παραγωγής σε Ευρώπη και Ασία.


     
    Το σύστημα SP CONNECT επιλέγεται ως επίσημος συνεργάτης από τις εταιρείες Piaggio Group, Cannondale, KTM, Ducati, Stromer, οι οποίες προωθούν ανάλογα προϊόντα της SP CONNECT σε όλο τον κόσμο, με τα δικά τους λογότυπα.
     
    Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημος αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Αυστριακής SP CONNECT – ΒΑΣΕΙΣ & ΘΗΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

    Παρέλαβε και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της Αυστριακής SP CONNECT και τις εφαρμογές τους για τα νεότερα και δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
    • UNIVERSAL SET ΚΑΘΡΕΦΤΗ: 29,99 ευρώ     
    • ΘΗΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗ: 39,99 ευρώ     
    • UNIVERSAL ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΙΜΟΝΙ: 89,99 ευρώ        
    • UNIVERSAL SET ΤΙΜΟΝΙ: 79,99 ευρώ     
    Δείτε εδώ όλα τα Προϊόντα της SP Connect
     


    Πληροφορίες για ενημέρωση και παραγγελίες:
    ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα, 
    ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ.
    Τηλ. 210 4221060
     


    Ακολουθεί η δοκιμή της βάσης κινητού SP Connect Moto Mirror Bundle.

    Τιμή: 39,99 ευρώ

    Η Αυστριακή SP Connect ανήκει στον όμιλο SP United Holding AG, ο οποίος διαθέτει γραφεία, αποθήκες και μονάδες παραγωγής στην Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Η κύρια δραστηριότητα του ομίλου είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ειδικών εργαλείων και εξαρτημάτων με χύτευση και έγχυση, ενώ η υψηλή εξειδίκευση και η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων έχει καθιέρωσει την εταιρεία ως κύριο προμηθευτή της αυτοκινητοβιομηχανίας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη,το 2016 ξεκίνησε να παράγεται το SP CONNECT, το πιο γρήγορο ευπροσάρμοστο, ποιοτικό, σταθερό και ασφαλές σύστημα τοποθέτησης smartphone στον κόσμο. Το βασικότερο - κυρίαρχο τμήμα της σειράς προϊόντων είναι η θήκη του κινητού (Case Phone), μία προστατευτική, λεπτή και πολύ-λειτουργική θήκη με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και με ενσωματωμένο τον μηχανισμό προσαρμογής σε βάση στήριξης. Προκειμένου να διαπιστώσουμε κι εμείς τους λόγους που έχουν κάνει τόσο δημοφιλές το σύστημα της SP Connect αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το σετ που περιλαμβάνει τη βάση στήριξης σε καθρέπτη και τη θήκη για το κινητό που κουμπώνει στη βάση, το οποίο και παραλάβαμε από τη Moto Πήγασος, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της SP Connect στην Ελλάδα.

    Βάση στήριξης

    Εμείς επιλέξαμε να συνδυάσουμε τη θήκη κινητού με τη βάση στήριξης σε καθρέπτη λόγω του μικρού μεγέθους και της δυνατότητας που μας δίνει να τη μεταφέρουμε εύκολα και γρήγορα από μια μοτοσυκλέτα σε μια άλλη. Ανοίγοντας τη συσκευασία βρήκαμε τη θήκη για το κινητό, τη βάση στήριξης στον καθρέπτη και τρεις πλαστικούς αποστάτες για σωστή εφαρμογή. Η τοποθέτηση της βάσης μπορεί να γίνει σε καθρέπτη ή κάποιο μπαράκι τιμονιού με διάμετρο από 10 έως 16 χιλιοστά και είναι θέμα δευτερολέπτων, αφού γίνεται μόνο με μια βίδα. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο με άψογο φινίρισμα και καταλαβαίνεις άμεσα ότι θα σε συνοδεύει για πολλά χρόνια. Το προφίλ της είναι χαμηλό και εξαιτίας των μικρών συνολικών διαστάσεων είναι πολύ διακριτική και δεν χαλάει την εικόνα του scooter ή της μοτοσυκλέτας, όταν δεν είναι πάνω της το κινητό. Φυσικά δίνει τη δυνατότητα κάθετης ή οριζόντιας τοποθέτησης του κινητού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

    Θήκη κινητού

    Αρχικά να αναφέρουμε ότι η SP Connect διαθέτει θήκες για τα πιο δημοφιλή κινητά τηλέφωνα της αγοράς (κυρίως Samsung, Huawei και Apple) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με τις βάσεις στήριξης που διαθέτει. Εναλλακτικά υπάρχουν και universal αδιάβροχες θήκες μέσα στις οποίες μπορεί να μπει οποιοδήποτε κινητό. Η θήκη ταιριάζει απόλυτα στο smartphone και φυσικά αφήνει ελεύθερες όλες τις θύρες για ακουστικά ή φορτιστή, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τα κουμπιά στο πλάι του τηλεφώνου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα άκαμπτη και στιβαρή κατασκευή τριών επιπέδων που προσφέρει απόλυτη προστασία. Είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και ελάχιστα πιο χοντρή από μια κανονική θήκη κινητού, καθώς φιλοξενεί και τον μηχανισμό κουμπώματος στη βάση της SP Connect. Εμείς την είχαμε μόνιμα πάνω στο κινητό, μιας και είναι πολύ πιο ανθεκτική από τη λαστιχένια, κλασική θήκη που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα. Είναι ιδανική λύση για οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό που είναι πλήρως ή μερικώς αδιάβροχο, ενώ για ολοκληρωμένη προστασία μπορεί να συνδυαστεί με το έξτρα κάλυμμα αδιαβροχοποίησης. Η ασφάλιση του κινητού πάνω στη βάση του καθρέπτη γίνεται περιστρέφοντάς το κατά 90 μοίρες και μόλις κάνεις αυτή τη μικρή κίνηση μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μείνει καλά στερεωμένο και δεν πρόκειται να ξεκουμπώσει από κραδασμούς ή ανωμαλίες του δρόμου.

    Η άποψή μας

    Οι απλές λύσεις είναι συνήθως οι καλύτερες και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει η βάση στήριξης καθρέπτη της SP Connect, αφού πρόκειται για έναν απλό αλλά ευφυή τρόπο ασφάλισης του κινητού πάνω στη μοτοσυκλέτα ή το scooter, χωρίς περίπλοκους μηχανισμούς και εξαρτήματα. Πρόκειται για μια από τις οικονομικότερες και ταυτόχρονα πιο αξιόπιστες λύσεις.
     

    Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα Moto Πήγασος
    Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα​​​​​​

    Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26

    Τηλ: 210 4221060

    www.motopegasus.com