Είδαμε από κοντά: Νέο Brixton BX 500 Concept

Το μεγαλύτερο μέχρι τώρα μοντέλο στην γκάμα της Brixton είναι μεν concept, αλλά δείχνει ξεκάθαρα το που στοχεύει η επιτυχημένη εταιρεία. Το γνωρίσαμε από κοντά…

BRIXTON: Κλείστε ένα test drive με το Cromwell 1200!

Η Brixton είναι μια από τις πιο πετυχημένες, νέες και οικονομικές εταιρείες μοτοσυκλετών σήμερα, καθώς με τα μοντέλα της και ειδικά το BX125, έχει κερδίσει μια μεγάλη γκάμα οπαδών. Θέλοντας να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, η Brixton επέδειξε το BX 500 Concept στην έκθεση του Μιλάνου και εμείς το θαυμάσαμε και από κοντά.

Δείτε το και εσείς: Μιλάμε για μια σχεδίαση, που συνδυάζει την ρετρό εμφάνιση με πολλά μοντέρνα στοιχεία. Προσέξτε για παράδειγμα, το ρεζερβουάρ με τις νευρώσεις σε σχήμα X και την σέλα με την suede εμφάνιση, που θυμίζει άλλα νεορετρό μοντέλα που έχουμε δει αυτή την εποχή… Φυσικά η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι εμφανής, μέσα από το φινίρισμα και τις λεπτομέρειες στα μεταλλικά εξαρτήματα. Ας μιλήσουμε όμως και για τεχνικά δεδομένα.

Ο κινητήρας στο νέο BX 500 είναι δικύλινδρος, ειδικά σχεδιασμένο για το μοντέλο και θα αποδίδει 35 kW ή αλλιώς 47,6 ίππους, προκειμένου να είναι συμβατό και για χρήση με δίπλωμα A2. Στα περιφερειακά, συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, μεγάλο φρένο με 4πίστονη ακτινική δαγκάνα στον εμπρός τροχό, ακτινωτές ζάντες και ένα ψηφιακό όργανο στο όμορφο τιμόνι. Τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου θα είναι LED.

Σύμφωνα με όσα δηλώνονται μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει σκοπό να προσφέρει μια πλήρη γκάμα vintage μοντέλων, σε όλους τους κυβισμούς. Τι λέτε εσείς για το νέο μοντέλο;