ETT H1L: Η ηλεκτρική των...Fast & Furious!

«Σφραγισμένη» με το πασίγνωστο λογότυπο έρχεται η νέα ηλεκτροκίνητη καθημερινής χρήσης από την Γαλλική ETT. Πως σας φαίνεται;

Ο ανταγωνισμός παίρνει φωτιά στις μικρές ηλεκτροκίνητες! Πριν καλά καλά προλάβουμε να… δημοσιεύσουμε το προ ολίγου άρθρο μας, για την TC-Max που θα κυκλοφορήσει στην Ιταλική αγορά, να και άλλο ένα νέο μοντέλο από την Γαλλία και συγκεκριμένα, την μάρκα ETT.

Πρόκειται για την H1L, μια μοτοσυκλέτα κατηγορίας απόδοσης Α1, με μια ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση. Σαν όχημα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, η H1L φέρει μάλιστα και μια επιγραφή «Fast & Furious» , μάλλον θέλοντας να τονίσει τις… προθέσεις της. Είναι μια ιδιαίτερα επιθετική «γυμνή» μοτοσυκλέτα με τον ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω τροχό, μια επιλογή που απλοποιεί την κατασκευή και προσθέτει την δική της εμφανισιακή πινελιά.

Στο κέντρο της, η H1L φιλοξενεί μια μπαταρία με χωρητικότητα ικανή να χαρίσει στο μοντέλο, μια αυτονομία της τάξης των 120 χιλιομέτρων και χρόνο πλήρους επαναφόρτισης τις 8 ώρες. Η μοτοσυκλέτα, που δεν θα ξεπερνά σε βάρος τα 100 κιλά, θα μπορεί να φτάνει μια ταχύτητα 130 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ αν προσέξετε την επιγραφή πάνω στον ηλεκτροκινητήρα πίσω, μιλάμε για μια ισχύ 4kW, άρα 5,4 ίππων.

Ένα δυνατό ατού στην H1L θα είναι οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της, εμπρός και πίσω, που μπορούν να βοηθήσουν τον πιο απαιτητικό αναβάτη της να βρει την ιδανική ρύθμιση. Το μοντέλο κοστίζει 6.500 ευρώ, ενώ για την αγορά της Γαλλίας, ισχύει επιδότηση ύψους 2.000 ευρώ, για την αγορά ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας! Καθόλου άσχημα…